返回列表 回復 發帖
小強唔系要出去麼
lhy92725 發表於 2014-10-27 01:45 PM
小強喺度等金樓!!
繼續啦

老陳下午好

我都係

下一個金樓連續兩個,可以平分1000萬 ...
tvbkk123 發表於 2014-10-27 02:19 PM
我今日去完Gym返黎,已經有 D 啦! 你地慢慢吹慢慢等啦!! 我要去搵周公啦!!
KK 早早晨!!
不知不覺1800頁今日入黎嘅朋友派1800萬啦
tvbkk123 發表於 2014-10-27 05:25 PM
恭喜 KK 不知不覺 高高破 1800 頁!
恭喜我地又有彩金收!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
27-10-2014 2個金樓,8位朋友平分1000萬2969654巧開來5 秒前TVB 1250000 元
積分轉出lckiong38 秒前TVB 1250000 元
積分轉出perfectman1 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出pknoface1 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出lhy9 ...
tvbkk123 發表於 2014-10-28 12:59 PM
多謝 KK 金樓 大大份獎金!!!
1800頁派彩,多謝大家一路黎嘅支持2969656lckiong3 秒前TVB 18416666 元
積分轉出perfectman29 秒前TVB 18416666 元
積分轉出pknoface52 秒前TVB 18416666 元
積分轉出Pedestrian_A1 分鐘前TVB 18416666 元
積分轉出 ...
tvbkk123 發表於 2014-10-28 01:06 PM
多謝 KK 1800 頁 破紀錄 大大份彩金!!!
KK 中午下午好!!!
KK 晚上好!!!
KK 早晨!!!
KK 早晨!!!
29-10-2014 一個金樓,7位朋友平分500萬2970907lckiong2 秒前TVB 715000 元
積分轉出巧開來13 秒前TVB 715000 元
積分轉出gracechanstuart30 秒前TVB 715000 元
積分轉出pknoface53 秒前TVB 715000 元
積分轉出perfe ...
tvbkk123 發表於 2014-10-30 01:14 PM
多謝 KK 金樓獎金!!!
KK 晚上好!!!
萬聖節快樂!!!
KK 晚上好!!!周末快樂!!!
31-10-2014 一個金樓,7位朋友平分500萬2972183金石良2 秒前TVB 715000 元
積分轉出巧開來17 秒前TVB 715000 元
積分轉出lhy9272533 秒前TVB 715000 元
積分轉出perfectman51 秒前TVB 715000 元
積分轉出gracechanst ...
tvbkk123 發表於 2014-11-1 01:42 PM
多謝 KK 金樓獎金!!!
KK 早晨!!
KK 早晨!!新一周快樂!
grace妹妹早晨
perfectman 發表於 2014-11-3 09:20 AM
完美男大哥早晨!