返回列表 回復 發帖
遊戲5: 武當危難!

正確答案係: 2. 少林派

參與者答案及奬金:

安慰金:$500000

奬金: $5000000

安慰奬: $5000 ...
pknoface 發表於 2014-7-8 09:54 AM
多謝 Ken 掌門 安慰獎!
grace早晨。 我個爛后院都未有你地個百分之一。 你執屋執好晒未呀?
pknoface 發表於 2014-7-8 09:01 PM
仲未呀!! 好辛苦呀!!
掌門晚上好呀!!
grace晚上好. 執屋完畢啦?
pknoface 發表於 2014-7-11 11:10 AM
掌門晚上好呀!

執就執完啦!搬遷途中,到左之後,仲要unpack! 有排忙啊!

遲咗恭喜掌門5000帖添!!我仲喺搬屋途中.唔好意思呀!
原來掌門真系去佐旅行,吾通去幫grace姐搬屋?
lhy92725 發表於 2014-7-14 11:10 PM
係就好囉!
掌門早晨!
武當吹水帖5000帖派奬活動
結果如下:

本掌門為感謝以下朋友既支持, 等派武當小禮物一份. 希望各位笑納!
時間支出收入操作yan11114 秒前TVB 10000000 元
積分轉出ccw-james29 秒前TVB 10000000 元
積分轉出mintone1  ...
pknoface 發表於 2014-7-15 12:06 PM
Ken掌門早晨!

你好早喔!!多謝5000帖獎金!

grace早晨。 間豪宅搬好未呀?
pknoface 發表於 2014-7-15 08:06 PM
所有家當仲喺架貨車度,邊得嚟豪宅??
Ken 掌門好啊! 感覺好似好耐冇黎啦! 希望掌門事事順心!!
grace早D休息下啦,执掂D野得闲再黎玩
lhy92725 發表於 2014-7-17 02:21 PM
時區轉左啦! 呢度11點半都未到呀!
喔,你果度是咩城市啊,现在相差几个钟头啊?
lhy92725 發表於 2014-7-17 02:26 PM
美國西北包括華盛頓州,加州、奧立岡州、愛達荷州等,都比美國東岸差三個鐘!
甘即系同我地想差15个钟头了喔
lhy92725 發表於 2014-7-17 02:37 PM
係呀! 冬令時間仲會差多一個鐘 ! 16 個鐘!!
那边气候好么
lhy92725 發表於 2014-7-17 02:42 PM
氣候幾好! 夏天熱得黎唔潮濕,濕度約百分之20,冬天會落雪,但係積雪唔會好厚,空氣比德州好,交通治安都不錯,呢度唔係似得以前德州首府,日日返工放工都塞車!
甘睇落大环境相当吾错喔,是个适宜居住的好地方
甘你要去D大超市睇下D食材啱吾啱你心水啦
lhy92725 發表於 2014-7-17 02:53 PM
以後要揸2個鐘車至有大型D既中國超市!呢樣係我唔係幾鐘意既! 不過老公話每個月去一次西雅圖唐人街掃貨喔! 甘就就下老公既事業心啦!!