返回列表 回復 發帖
我要買六合彩了
BeiDouChef 發表於 2014-9-16 11:40 AM
買左就實中!!!!
藝術是個人意見.  你看到的東西可能與我看到的並不一樣...

真想看看其他選手的照片
Pedestrian_A 發表於 2014-9-16 09:53 AM
我有收集,不過有好多圖片...等我睇睇,夠資料我就去攝影天地發個帖,同大家分享一下!!!!
所以"美麗的一天開始啦"就像"派"蘋果皮"派"去表皮後可以看到裡面新的一天.
這張照片也像Grace昨天吃草莓芝士蛋糕,今天開始需要去gym做運動保持美麗體形.

http://static.squarespace.com/static/52ba08abe ...
Pedestrian_A 發表於 2014-9-16 10:24 AM
如果係爛蘋果呢??!又或者有條旭旭貢既蘋果蟲呢??!
唔食草莓芝士蛋糕都會去Gym嘎啦!身體健康好緊要嘎!!
grace姐都好多愛好哦
lhy92725 發表於 2014-9-16 12:00 PM
我鐘意靚既野,美好事物令人見到好開心!!!
其實偶爾食下芝士蛋糕,都唔會好肥嘅
lhy92725 發表於 2014-9-16 12:05 PM
呢度買既芝士蛋糕,得個甜字,冇乜芝士加其他果料既濃郁奶果味,味道唔好,不如唔好食!!!
買下相機
BeiDouChef 發表於 2014-9-16 12:09 PM
鐘意睇唔一定要影既!!!
甘考慮下自己整啦
今日我地早D開飯,下午可能要出去
lhy92725 發表於 2014-9-16 12:13 PM
甜品唔好整咁多,唔係老公又要加磅!!!
甘考慮下自己整啦
今日我地早D開飯,下午可能要出去
lhy92725 發表於 2014-9-16 12:13 PM
貓貓好好享受午餐! 我可能都會早 D 訓! 聽日眼驗光師check眼例行檢查!!!
貓貓 晚上好!!!
grace姐早晨哦
lhy92725 發表於 2014-9-16 09:52 PM
貓貓好! 打風好玩嗎?
貓貓 晚上好!!!
甘早起身grace姐
lhy92725 發表於 2014-9-17 10:59 PM
已經訓左13個鐘啦! 唔早囉!!!
甘系你之前早訓啦
lhy92725 發表於 2014-9-17 11:02 PM
係呀! 眼科醫生例行檢查眼睛,點左隻眼藥水,令瞳孔放大方便檢查眼球內部,藥水令眼睛無法聚焦看近物(三幾小時至回復正常),睇電腦唔舒服,早早去左訓!!!
眼部常規檢查,我都試過
lhy92725 發表於 2014-9-17 11:28 PM
貓貓唔係訓左了咩??!!
貓貓 早晨!!!