返回列表 回復 發帖
Ken 掌門 下午晚上好!
[quote]以下係起3970帖至4030帖中回帖既朋友.
每人各得本派少少禮物一份. 請各位笑納:

時間支出收入操作tvbkk1232 秒前TVB 10000000 元
積分轉出SweetLemon18 秒前TVB 10000000 元
積分轉出ahsing35 秒前TVB 10000000 元 ...
pknoface 發表於 2014-6-26 11:49 AM [
/quote]

多謝哂 Ken 掌門 破4000帖 特別獎金!!

貓貓晚上好。 早到公司係我既一向習慣。
pknoface 發表於 2014-6-26 09:35 PM
Ken 掌門 同我一樣,專門早到!! 永冇遲到!!
遊戲4-傳授絕學
現巳經束。
多謝大家參與!
pknoface 發表於 2014-6-27 01:17 AM
即係又有新遊戲玩啦!
武當派遊戲4-傳授絕學!
參與者答案和奬金:
1.

奬金: 1,000,000

2.

奬金: 10,000,000

3.

4.

5.

6.

7.

8.

奬金: 1 ...
pknoface 發表於 2014-6-27 12:01 PM
多謝 Ken 掌門 遊戲獎金!
Ken 掌門早晨!! Happy Friday!!
Ken 掌門早晨!!
掌門又吾知醒
lhy92725 發表於 2014-6-28 09:19 PM
Ken 掌門可能煮緊早餐!
他一定是練功走火入魔
lhy92725 發表於 2014-6-28 10:56 PM
Ken 掌門道行高深,呢樣野係唔會發生嘎!!
如果吾系點會甘晏吾出現
lhy92725 發表於 2014-6-28 11:01 PM
Ken 掌門道行咁高深,出現佐你都未必見到啦!!
甘得人驚?果然是練邪功嘅喔
lhy92725 發表於 2014-6-28 11:07 PM
Ken 掌門可能係仙唔係妖,所以未必得人驚

嘅!!

唔知点解grace上到黎, 而我上唔到既? 大家都係同一块土地上面遮
pknoface 發表於 2014-6-29 02:56 AM
因為論壇 Server 未瞓醒!!
未瞓醒你又上到黎既?
pknoface 發表於 2014-6-29 09:23 AM
我係用 "海外加速伺服器" 入口, 我 login 嗰個 Server 有os. 喺 tvboxnow.com 前面,我依嘎 網頁地址係:

http://os.tvboxnow.com/post.php?action=reply&fid=22&tid=2939258&repquote=50564776&extra=&page=281

你睇下你個網頁地址係唔係冇os. ?? 如果冇,咁我地用嘅Login Server就唔同啦! 你嗰個可能未瞓醒呀! 我嗰個可能已經起佐身啦!!
我習慣咗用香港既地址入。即使係咁, 貓貓入到我應該都入到架。
pknoface 發表於 2014-6-29 10:20 AM
貓貓嗰個可能係中國入口,問佢至知啦!
Ken 掌門下午晚上好!