返回列表 回復 發帖
還有2個 你可以全答 要不要?
BeiDouChef 發表於 2014-9-9 12:18 AM
真既?? 好啊!! 多謝!!

我要參加中秋節燈謎有獎活動 我選21號

評分次數

搶答: 不移不動四隻腳,移移動動八隻腳,烏龜脫殼十隻腳猜一種交通工具
  答案: 轎

我要參加中秋節燈謎有獎活動 我選21號

題目21﹕一物生來身穿三百多件衣,  每天脫一件, 年底剩張皮。猜一日常用品

答案: 日曆(每日撕一張嗰種)

這題樓上已經搶答了
BeiDouChef 發表於 2014-9-9 12:27 AM

冇問題! 我啱啱見到!!

恭喜你答中謎底

http://i1348.photobucket.com/albums/p725/BeiDouChef/Mid-Autumn%20Fes ...
BeiDouChef 發表於 2014-9-9 12:33 AM

多謝晒大廚獎金!!
多謝大廚費心辦活動!!

游戲順利結束 多謝這2晚前來參與的版友
真心感謝你們來參與 也多謝本游戲的贊助貓貓 & 本樓MG財 ...
BeiDouChef 發表於 2014-9-9 12:37 AM

多謝大廚及所有贊助支助者!!

多謝grace姐姐 最後前來幫我清理晒D題目
感謝 感謝
BeiDouChef 發表於 2014-9-9 12:45 AM
唔使客氣喇!!我無喇喇得獎好開心嘎!!
Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Night, Everyone
月圓之夜 大家晚安 ^^zZZZ

BeiDouChef 發表於 2014-9-9 12:53 AM
大廚晚安!!
大廚 中午+ 下午好!!!
暗樓#8089 Grace姐姐 踩中 揀18

18號 - 美國品牌Jason mark

http://i793.photobucket.com/albums/yy215/Lil_Chef0 ...
BeiDouChef 發表於 2014-9-9 01:28 PM
多謝晒大廚暗樓獎金!!!

多謝 大廚 費心費時費力費金 辦活動!!!
多謝你支持就真 2934254
BeiDouChef 發表於 2014-9-9 01:37 PM
我亦係真心感謝你辦活動! 你地尋晚中秋我醒唔起你個中秋燈謎夜,溜尾臨尾至見到,遲左黎支持你添!其實中秋係出去蒲既節日,冇乜人係正常嘎!隔離水區中秋水帖都一樣係冇乜人黎! 所以 take it easy 喇!!
她不想用腦
所以去中秋水帖狂post
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 03:39 PM
D 燈謎咁易!! 使乜用腦!!
如果你是聰明那麼你需要幫我們尋找小師妹
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 04:07 PM

弊!講錯野添! 我一 D 都唔聰明嘎! 咁啱好采撞啱左! 所以冇能力幫你啦!!!