返回列表 回復 發帖
恭喜掌門突破200零一頁!!
多謝以下幾位朋友, 小小心意請笑納!

時間支出收入操作lckiong5 秒前TVB 10000000 元
積分轉出timmaxsing25 秒前TVB 10000000 元
積分轉出chan20030846 秒前TVB 10000000 元
積分轉出gracechanstuart1 分鐘前TVB  ...
pknoface 發表於 2014-6-5 11:12 AM
多謝哂 Ken 掌門呀!!  
Ken 掌門下午晚上好!!
Ken 掌門下午好!!
大約說是:特言看到D嘢,唔知道說什麼好!
timmaxsing 發表於 2014-6-7 02:41 AM

咁夜仲未瞓??J神通宵 O 嘴?! 
在煲劇中,另外特言升咗級,所以未O嘴囉
timmaxsing 發表於 2014-6-7 03:24 AM
哇!! 咁大件事?? 恭喜恭喜!!
勿野係O嘴呀?
pknoface 發表於 2014-6-7 02:31 AM
O嘴係唔係就係財神見版榮升正式版主呀??
Ken 掌門 早晨!!
Ken 掌門 晚上好!
真犀利。。。。創意100分 - 亂噏得來又有譜

SweetLemon 發表於 2014-6-8 07:25 PM
啱啱去水區版面研究一下,應該如何玩呢個遊戲。我喺公仔箱論壇都算係新人,有個小小疑問,請教一下論壇老前輩:

記得當日我水區開始參加遊戲及閒聊,淨係揀左兩三個水區帖,皆因怕犯版規,因為一般論壇,連續在同一版塊最後回帖三帖以上,就會被定為“惡意灌水”或“刷屏”,公仔箱原來有咁多水帖,如果每日去一去所有水帖噏噏打招呼,咁咪一定會犯版規囉??究竟公仔箱有冇咁嘅【一般論壇】“版規”呢??
父親節配對活動答案 :

1 H
2 D
3 J
4 G
5 F
6 I
7 E
8 B
9 A
10 C
我要去街街啦! 今晚得閒再嚟望吓!
grace姐,講得簡單D來說,不同版區的版規是由公仔箱總版規分支出來,每個版區可以應自己版的需要,由版主或上受權人士定出版規及修改版規,放便管理每區版塊,在這版塊是吹水區,非常歡迎各位來吹水,主要是不要攻 ...
timmaxsing 發表於 2014-6-9 04:15 AM
多謝 J 神 詳盡解釋!! 終於明白多DD啦!!
可以幫到你解決了問題,係我榮幸你可放心回帖啦grace姐
timmaxsing 發表於 2014-6-9 07:02 PM

我一定會去其他水區大本營學多野,磨利吓小妹身上啲生銹刀嘅!!

唔係 Ken 掌門嘅父親節活動,都唔知原來貓貓同檸蜜姐都有自己嘅水帖!!

貓貓, 檸姐, KK兄,小强兄,  陳兄, J神兄, GRACE妹,james,  4條1, 217早午晚好。
pknoface 發表於 2014-6-9 07:12 PM
Ken 掌門 下午晚上好! 各位早晨午安晚上好!!