返回列表 回復 發帖
  L% C3 T' N: r" l  c* ~公仔箱論壇我又恭喜「藍男」呢一pair。公仔箱論壇3 x6 V2 [* P( f3 L
我覺得孛亞男做金萍梅比我預期好,話晒佢首次演喜劇,角色誇張得嚟未有令我反感,你又覺得如何?
1 M  a" M8 G9 M) s公仔箱論壇
7 E" p; t" U0 u1 V5 u* Z) F, v2987844
& z4 M' H" u% ?5 B6 Xtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-25 04:20 PM
5 P6 f4 o' P$ C" n) G$ V: g' b
5 v- s* _+ Y9 H. w: M
亞男好用心演戲架.. 佢同祖藍一齊, 祖藍可以教佢更多... 响呢套劇.. 最鍾意佢成日搞祖藍個頭
, M& ~& R2 G; J5 Nos.tvboxnow.com當中有好多首我都唔識,越近期嘅越多未聽過,聽歌我好out架。公仔箱論壇  ^) S0 b' n9 K- m3 h( t

/ _. Z2 i) K& Q. A% i1 Y公仔箱論壇細佬你啲叔伯們冇講錯,佢藝名叫「黑妹」姐(李麗霞)呀,非常唱得之餘,仲係好些三、四線藝人嘅經理人嚟架。
2 ~4 Y0 M" p- R: lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb: V" H' r- [( v
2987841 ...
# Z, x: B" f  t, T9 d0 qtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-25 04:12 PM
4 i3 ?$ G- q# e) Y# uos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com% V# r  w! K2 Z/ J2 A& q
嘩... 經理人添呀?? 其實劇裡嗰個黎彼得係咪又係歌星嚟架??
' W, K& H* l! K! q  Q
2988372os.tvboxnow.com- \8 [: Y5 d; {# D; z6 X8 P5 s
係露芙啊。公仔箱論壇! p6 x* N2 j% N9 X! W; j
佢係本港電台靈異節目嘅「阿姐」級人馬,佢逢週日凌晨(其實算係週一)新城電台個《恐怖熱線》我都有追。
- C, A) R! i' B佢本身係基督徒,但講鬼怪嘢又好好聽。
9 s, W2 r" B4 f" Y* k- g+ [os.tvboxnow.com
" j3 {- e0 B/ o1 _$ r唉吔sorry呀細佬,忘記咗你好怕呢「亭」嘢添.... ...
# b% h3 w2 [. o5 o6 ]  sleekwoklam 發表於 2014-11-26 03:17 PM
8 @: C, d; ^* \; cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb/ }/ o) O: ?: Z+ Q/ o) y
我係好驚睇.. 聽又好啲 .. 鬼呢個字响聖經都成日出現架
- G1 N) C" u" N. u  i, y& D! W7 U4 P) ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 p3 n& M. w8 _$ x! [9 b4 A
呢張相直頭似李亞男扮吸血鬼想咬王祖藍....
9 \+ i2 {* _/ F$ U0 jtvb now,tvbnow,bttvb如果唔識呢兩個人,根本唔會相信佢地己經結為夫婦..
! {: L0 N  z/ \  [; D公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb  r% E% l; t3 X3 ^! t! ~8 x
LamLam 好嘢,將呢套刻中的角色逐個詳細講解....分析中肯獨到...# y& L: X5 P4 @9 b3 s
睇完你打出嚟,你要我講我都講唔到你咁多資 ...
/ J% F5 Q+ j, l# \' b4 M( n金田Sam 發表於 2014-11-27 06:37 PM
7 t, c( G6 P' ~6 b  `5 ?% i2 `/ q  qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇  P& \; h8 {: M
亞男吸毒變吸血呢幅.. 勁好笑.. 又搞祖藍個頭
8 e7 ?9 J* C7 i/ E) [. D: f% A3 ftvb now,tvbnow,bttvb9 a* c5 \9 }6 {+ S% X; |
哈哈!我就係想攞嗰種吸血feel........
6 z" `; x+ P3 \os.tvboxnow.com
+ a% n3 l5 f# B! U. S. [5 o2 J公仔箱論壇講起都慚愧,因為時間所限,都冇睇其他台啲劇,睇完tvb啲劇後就自動波走去睇美劇日劇,HKTV要遲啲先補番LU。 ...! s+ n" a1 _) R: D
leekwoklam 發表於 2014-11-29 12:17 PM
* F; [5 T$ E" z% u公仔箱論壇) W/ a* o9 F7 v
lamlam, 睇HKTV喇.. 選戰好睇呀...
+ L" u, F: J# ?% P7 A: hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb7 x% a+ k9 e% L% q
老表其實都好有最近嘅政治話題feel架.. 由其最後呢幾集