返回列表 回復 發帖
/ Z7 H) n1 P& V6 F3 {$ r: g

2 T% U  s  f+ e6 E" d  V高音嗰幾集已成經典,以後嘅集數係跌番少少。
) ^, E7 l0 t, b1 M% Sleekwoklam 發表於 2014-11-11 12:46 PM
公仔箱論壇& H  P% `9 k5 A1 z2 u% G

% s# X( Q$ x8 m# T牧師突變好打得.. 笑到傻咗
信教會充滿平安同「可樂」...........
. S' Y1 ]- f5 a  y7 V" H) F; w公仔箱論壇, L8 h* k5 ]) c
6 C) n, _4 b! Q' D$ ?; ?# ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇5 T+ w/ g. Z2 Z; r) }" m9 y
% ?* M; N7 C. ~; S# _4 x: E! p  ^leekwoklam 發表於 2014-11-12 04:14 PM
( e+ n4 F3 L5 |' l4 c* _  ^6 N

; q2 M7 c/ }- Y. g# aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lamlam賣廣告
公仔箱論壇1 ?- u& S9 L3 [6 ]0 c. X

& Z, V7 t0 p9 k# [8 \2 uos.tvboxnow.com編同導,我睇佢係向呢個方向,以今次而言佢主宰得好緊要,公仔箱論壇  ~8 s, T" R0 z7 F- F6 D
只不過今次睇怕用料太盡,再下一套再諗新橋己有困難,公仔箱論壇& K- S" j' `# D; X7 v7 H
一個人短時間做咁多嘢係好難,仲要樣樣精會更難,
" x' Q5 _# {; @! c. ~- y諗橋者隨時因為太緊張仲易腦閉塞,一諗唔到嘢乜都停晒,) E+ m/ q( z* w' J* v
...
1 i( L; s4 s/ }' A3 p4 w. \2 v( L金田Sam 發表於 2014-11-13 01:17 AM
: J' b9 k& _) `3 [/ r6 U) j4 X公仔箱論壇公仔箱論壇4 n9 l6 h7 O3 `8 r
咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐): U  c5 R# l; A
公仔箱論壇) V. V1 G# R8 F# C" z+ H4 W0 J: k
2979866公仔箱論壇4 v/ F: P1 v; Q* U$ \
. R8 c4 ~: E) E, {公仔箱論壇Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
  P0 E! w' z( U: Q9 _os.tvboxnow.com/ O1 W+ e8 m7 A/ M; ]( x) @, h+ g' u
$ c/ y- l. t3 [2 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...
' ?" o  V  |1 M( V: V6 E0 \tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
$ [; ]# O4 o+ v" N1 @2 y3 {% Y4 Ztvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ G  ]. K# S: f. V
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
8 n1 ~  }" {& n% d+ Zos.tvboxnow.com2979882公仔箱論壇* W* J, ]. t. Z% G8 W8 ?- i8 q
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
# R/ B6 W4 O+ A, w+ D2 X細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
( \0 |4 k$ G) q: zos.tvboxnow.com公仔箱論壇9 Q  r; b0 E# }( q4 e
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...
7 e  i8 N9 b- tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
, {" E( U* Z$ ^" R) S0 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) a5 G9 r* L0 ]% D0 ^公仔箱論壇我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
公仔箱論壇( ?! v+ {8 N$ y: r
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐. r( V2 Z5 g! _( ~% b
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
/ o$ W" O) n+ R4 {5 f5 Y* vtvb now,tvbnow,bttvb& G1 Y- j/ `& s# e0 x
咁得意我都想試下呀
+ K9 R- `. x; O
. P6 P! y4 [' y4 d$ Dtvb now,tvbnow,bttvb係呀?公仔箱論壇' @* s) F( o9 k; H0 K
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
3 L/ @3 k6 H& R' t8 f" N9 T' Ntvb now,tvbnow,bttvb
" a: {/ r: q& n* a( q9 L6 F另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
( h+ m5 t1 z, w+ J( ~tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
3 D) r6 L3 G! P; O: ]2 K1 ktvb now,tvbnow,bttvb  H! b. O% F8 b4 n+ c, t6 [) w
祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 O" y6 z* x4 F0 o* o0 M
自己玩拔罐好危險架喎。公仔箱論壇! N  }) [8 |9 q* f4 U! d+ {; C: G' o
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 w$ p1 b3 h$ M% r, w: g7 @
tvb now,tvbnow,bttvb  H5 `; Q2 q/ I- P) K
自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎...   f, B5 r& s1 Z5 n

- n' j: _1 l- c5 a/ [4 O7 K& N& Mos.tvboxnow.com
  ?, I+ D7 F# ]1 Q% @  @4 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
- t4 p/ l1 R! ^, h7 Q! Cos.tvboxnow.com有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
  x) M. [, M5 n4 w& W$ dos.tvboxnow.com我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...tvb now,tvbnow,bttvb1 m) x+ A( d. B4 D* w9 x* Y
mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
8 Z9 [4 O" A1 ^! l$ @4 \
) {( [4 s8 ]! @" T7 k# J公仔箱論壇你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
/ |5 \" W5 q& O5 b3 n
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
: `) p0 w* V* f& c$ Fos.tvboxnow.com佢就寫紙俾你
) Y4 G; K5 h1 Xp.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) R- F. X  \3 C. j% K5 N
mnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
公仔箱論壇4 E; E  v# w; a7 H
2 o) a3 |; R* {' W( O# r
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
) j2 b% [: y& A! y- htvb now,tvbnow,bttvb拔心口?
, R/ J/ Z8 V& C( |8 R3 jos.tvboxnow.com噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛
: g9 o# }0 [& x- M* Ros.tvboxnow.com
* v% T6 m2 _5 @  Q0 b0 M2 V7 ?$ d* @. k* f5 N! P" B
os.tvboxnow.com. w+ g2 {8 V! @# _$ Z0 E
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。公仔箱論壇7 S% V  V9 T/ g. z. g  Z% w3 X1 f" p
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 f8 D6 D; z& o: i& U* Q! X5 K

! z5 p9 ^8 ?" K  [心口當然唔會某地方喇...
+ |4 z' L3 l: \+ T( o: w& u/ C; |
bear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
; z) h  ^& D; U3 L  c" g
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
5 x/ @% O/ [: y4 b1 w. O# U; E公仔箱論壇金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...
' K8 w* K& s) ~/ ]9 U  Gmnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
公仔箱論壇' T; s2 l" |/ j# _1 U
os.tvboxnow.com* ^0 N) n6 `# B) t* ^" R
咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??
tvb now,tvbnow,bttvb' p0 F9 b$ P: Q

- d. X# G1 ^5 c) Dos.tvboxnow.com2983743
9 f$ m& |/ Q9 Y  O. E! x細佬,我揾到你條頸巾啦。, |. ]8 V+ \/ p. ^" e) ]: J. N6 {0 a
唉,女仔係心水清啲嘅,我初睇呢幕只係以為尤田無啦啦擺幾個bear bear喺條頸度咋。os.tvboxnow.com4 N7 r- v, u& f( Q
香港有冇得買呢?
& V/ f% V" V# xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇- `0 c" L+ Q# ^$ ?! F  @* d/ Y0 Y
leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:55 PM
0 o; g+ r" h5 @% o& L; A公仔箱論壇
2 \$ D8 U: O* _. o7 v2 [9 }好可愛嘅bear bear... 我男友都好似bear bear... 又高又大.. 6呎1呀.. 但我得5呎3...
孖人牌新代言人
1 a* A; h' W$ f4 A1 w2983718* `( m- b. q/ E' Z! ~3 t! {
馬利亞同郭寶做「裸模」一幕當然好笑,不過睇睇吓我發覺兩人啲pose,幾適合做刀剪利器工具名牌「孖人牌」嘅logo,廠商可會考慮吓揾阿聰同阿Bob做代言,拍番輯新廣咁呢。
9 T0 Y7 f% O+ Y- p+ a; rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" H# f1 n% `% R6 S& U0 z  v0 \# yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2983719
) L* b2 G0 O4 p, v$ E0 _os.tvboxnow.com2983720 .../ f3 |2 l9 e4 ^+ p, O# H3 I% K
leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:09 PM
$ n0 x$ _9 `! N1 g" v
: l+ t- ?+ I  D3 K1 f咁都比你諗到孖人牌... 佢地呢幕.. 我覺得啲女人好變態.. 男人naked好睇咩?? 洗唔洗咁興奮呀??
靚歌會係本劇嘅最後回憶
& ]3 L; [) X* f- R  }! u& i; _os.tvboxnow.com2985748公仔箱論壇' Y/ t2 S$ U" u" T3 f" g1 N
今集輪到《難為正邪定分界》同《London Bridge is Falling Down》,本劇已近尾聲,唔知仲有幾多好歌會聽到呢?
* _5 Z0 U: w- ~# Z! I雖然我唔係首首都識,但真係好欣賞劇組挖空心思以好歌配合劇情,日後 ...
* x: \7 S2 a, |1 j, ]/ M2 dos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-22 01:14 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ |* Z% Y7 y; s5 t
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' K  n% I8 ~6 M2 B
lamlam, 以tvb啲劇嚟講, 其實我最近只係睇呢套劇... 最主要係因為好笑... 另外兩套, "名門"只係走嚟走去聽.. "飛虎"直程無睇... 以你呢個--"靚歌會係本劇嘅最後回憶" 嘅comment, 啲歌係好聽呀.. 但唔係首首聽過.. 最搞笑唱"男人是否一樣"嗰個女人.. 聽啲叔叔伯伯講原來以前係歌聲嚟架... 咁呢套劇咪有好多歌聲囉?? .. 不過呢套最吸引我都係啲笑位