返回列表 回復 發帖
無馬明份
tvb now,tvbnow,bttvb; j) h: N  P6 D
. i* u, A. Y* D
《點金勝手》套劇本身我就麻麻地,但定欣個「方明瑜」就真係全劇至愛.........
/ e, r5 d* Y2 g6 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-16 12:38 PM
1 L; T/ b( r' o4 L
: `! Q- Y& v: {1 v9 s% FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最鍾意馬明同定欣架喇
. v- X1 j* ]6 f% ]! C, u+ ~" _; H9 p
我想要馬明的外套多Dtvb now,tvbnow,bttvb' T' U7 M% C3 F" R
過幾個小時將會看第一集.tvb now,tvbnow,bttvb: I, E3 R$ W4 T  F% A/ W( h4 g
Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 04:46 AM
" F# z6 C2 G" T! p$ ?: Qtvb now,tvbnow,bttvb/ _/ ^' v$ x, R: s
我要馬明個人
第一集
8 E4 D6 w! C8 t6 w) q4 _1 {& Ytvb now,tvbnow,bttvb馬德鐘用讀書腔唱主題曲真的很難聽* d) E: V2 O1 F$ I7 x. d( T' b6 C' r
法院爆炸外牆玻璃無破碎但火花會噴到外面9 s% P4 B5 ~9 e
槍戰的地方有石油氣罐
* z" X7 s  B4 N' i& y( ^公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 01:39 PM
" D' o# Y# W6 {8 r! Xos.tvboxnow.com
- f* v0 }8 L: e! E6 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好采我無聽首歌... tvb係咁架喇.... 我睇完第一集.. 居然睇到一半就問點解套劇咁長.. 即係對於我嚟講唔係咁吸引囉... 最難頂係搞到個個懶型咁... 除咗馬德鐘覺型覺有警feel.. 其他都唔覺.. 上一集無咁強調佢地好似好勁咁架喎... 女主角又演唔到剛烈feel... 希望第二集會好啲喇!
7 Z6 k1 K9 u1 T0 a- L+ u5 k8 n* U公仔箱論壇問題是馬德鐘知不知道自己唱歌真的很嚇人
  W0 T( x/ w  V; k' H8 m8 oPedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:09 PM
# h% z- ~. I" ~" \) t

3 u  J. H  X4 M  `/ X& p& Z$ H唔明點解揾佢唱.. 不過唔緊要吖.. 我都係等睇定欣嗰段喇.. 對其他集無期望lu
( |( o  X2 v6 g+ @) k8 L- H我再次看那一幕, 可能海中小艇有什麼意思...
& v, M; W! s8 J5 `Pedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:05 PM
8 z' b9 U+ h6 g* e/ s. ~2 l9 d- ]7 V9 `- d5 ]/ c) J/ ~" \! V  @+ b# _
海中小艇係定欣坐响裡面囉.. 佢比signal定欣.. 佢已經失敗.. 幫佢報仇!
* e! z' S5 N9 T4 v, q
os.tvboxnow.com1 T6 ?# n- I1 f; I. \5 E; s# O
2964513TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 k9 q2 Q! m9 S2 x' |( m0 G
我都有少少覺得吸引力冇想像中咁大,可能期望太高啦....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, h+ _* U" y5 ^7 M8 ~3 Q- W# T) ]
leekwoklam 發表於 2014-10-21 12:24 PM
公仔箱論壇) Q. E( @, n* C

& Q# V0 F0 L/ l7 x我就肯定係期望太高喇... 無咗馬明..好采有定欣補番數!
單元2我都未睇... 過咗個quiz先
2970382TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 P4 Z& @: x5 Q3 O, H( R, Q0 t
0 w, s1 t8 T; f2 W, [2 z公仔箱論壇原來豹哥都係警察,幾出人意表,仲壯烈犧牲添,小弟都向Loot Lat致敬。tvb now,tvbnow,bttvb4 Y9 ]' H2 a! G
leekwoklam 發表於 2014-10-29 04:15 PM
. n8 N: o1 ^* c6 n3 `
os.tvboxnow.com+ o& X' S& a, C; \0 n
其實响飛機都估到啲架喇... 覺得佢唔只犯咁簡單... 睇完第二集.. 再睇第三集.. 睇咗一半已經唔想再睇落去.. 因為好多都估到.. 睇笑片好過
我希望將來的情節會更加逼真tvb now,tvbnow,bttvb, g/ @4 f0 ^" z+ @( U9 N, c# Q, m
Pedestrian_A 發表於 2014-11-4 04:34 AM
+ n0 g$ q4 P: S; Q公仔箱論壇
2 V" s7 Y) h7 w$ V! N3 V無祈望就唔會有失望架喇