返回列表 回復 發帖
hahahahah... 版主你好正 -->三合一功能的廚房+廁所+浴室.. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! D" y9 z. U5 N! @2 O$ g
os.tvboxnow.com* T0 H6 \) |8 M8 M; j4 Y3 S
如果要我响呢個三合既地方沖涼唔知點算... 整濕晒... hahahahaha
7 i5 \; l. d9 @: _公仔箱論壇

評分次數

• leekwoklam

真係唔知陳秀珠之前點唔盡阿媽責任.. 但睇佢e+都好似有悔意咁喇... 點唔著都係親生阿媽.. 身體流住佢既血架嘛.. 除非呢個阿媽衰到無人有啫.. 我覺得應該要原諒佢! 不過站於陳展鵬立場.. 佢都可以分份量既.. 養娘可以比生娘重要小小既.. 但唔可以唔理佢生娘架嘛!

評分次數

• leekwoklam

butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
# n' F: l0 d" z+ U+ N' y8 Fos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2013-3-1 03:16 PM
os.tvboxnow.com0 ?# ?& C! O; @7 o* t

* x  ?4 c3 v1 \2 P公仔箱論壇佢地又真係幾勁喎.. 咁都知個拍攝地方!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!
! E) O0 r" A: u1 f- ?leekwoklam 發表於 2013-3-2 10:00 AM
公仔箱論壇) a, k7 h9 {9 F6 N$ Y
$ w/ j0 E2 B* G8 a1 w9 |. o
唔駛客氣.. 我覺巧開心可以煲劇同時又可以發表我啲底底地偉論
究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。
; V; F  Y1 a+ R; ?1 T  ^; ?电视狂 發表於 2013-3-3 03:11 PM
0 h" h  s+ u$ U  [os.tvboxnow.com公仔箱論壇5 \* G! W- P' T% h" l1 G& v
唔好意思.. 請問"无讲"呢兩個字既繁體字係咩呢?.. 我唔係全部簡體字都識.. 真係唔好意思
"无讲"=沒有說出來.
+ @' c8 q- E, j! q1 \; [公仔箱論壇butyu 發表於 2013-3-4 02:04 PM
os.tvboxnow.com5 q5 r# Z; ]; V! X0 s* P

9 D0 t  |0 _/ C2 {1 R* J% UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。感激
看親身母自己說年輕時不懂事
0 w3 l% R7 {: A1 I( p; X) q$ k有了小孩後tvb now,tvbnow,bttvb# g" v8 T3 b8 X$ j! \
一直想找個好男人給小孩一個家5 {6 k8 F$ x* `- e
後來年紀漸長os.tvboxnow.com. \) L7 O$ ~2 Y0 z* ~" M- [) o
想找回小孩時一切太遲tvb now,tvbnow,bttvb: l( `' i) s0 t
然後之後一直做善事希望彌補os.tvboxnow.com6 S( w! y& u' Z9 t/ M. `" P/ c
親生阿媽已經改過向善公仔箱論壇/ X2 T9 a2 u( r- J+ k3 U; E
只是小孩仍誤會
9 K" B2 O. p# \% C) T  J( D, p看tvb近來編劇' j& c% s6 k% c+ ?; y5 I; k
應該是大團圓結局 ...
: I$ `& g0 e* d$ |" iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mdboy888 發表於 2013-3-4 03:03 PM
) j6 O- j2 Q$ [; d: r

! m% g# Y6 U$ ?6 Los.tvboxnow.com咪係.. do唔明陳展鵬仲嬲乜.. 年少無知嘛!
係咩? 又歡「喜」天地又麻雀館 我未睇呀.. e+要煲兩套劇(戀愛&仁心).. 無乜時間睇.. 等我weekend睇返missed咗嗰幾集先!
! b" S" _- [* b# ~0 K( g, gos.tvboxnow.com
慢慢啦大文細佬,但你今日有無溫書架?
4 \; H( `4 r: n6 ?$ t  l. e# r0 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ H: a6 F' y" f4 D6 q9 t$ c0 ?我啱啱先捱完仁心及遊戲問題,「考」疲倦啊!
  r% f2 S* K7 D0 g5 Q. e( los.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2013-3-6 02:40 PM
: ~) H  g4 ]4 x% \+ h6 m公仔箱論壇
& J7 n% F7 [$ e" }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巧攰就休息下喇.. 為咗我地太辛苦你喇.. 啲劇集info咁detail响邊樹揾呀.. 無記個網都無咁detail呀!
2 E. b( ]4 H" d- F& b+ i
% V; G. j4 M; X& H9 i- }$ ?( |我呢科do未final.. 月尾嘛.. 同埋呢科得兩個units.. 應該會易啲... 溫一個星期應該無問題.. 過多一個星期先喇.. hehehehehe
本帖最後由 大文細佬 於 2013-3-7 12:28 AM 編輯 . I# m# ?: f5 b- [7 L3 i$ n$ i
os.tvboxnow.com: I9 k2 s' c0 Q  F* I6 y6 v1 {
賭海無邊,回頭無望,唉!算了吧!望他們改,不如望他們早點死,死了黑洞才能被停止
. L  g# N8 F1 p* l屁屁zzz 發表於 2013-3-6 07:28 PM
) U+ b8 w" A' E9 \
; \9 w9 O6 H( ^0 |7 h9 D9 Wos.tvboxnow.comhahahaha 屁屁zzz, 你睇得好灰下喎! 樂觀啲, 希望在明天嘛!
版主, 我放學返黎睇咗心路喇!... 睇咗最latest幾集既觀後感係:
2 \% p7 y; r3 `公仔箱論壇  I: h8 }9 R1 i3 |' t( m) a
1. 如果呢個世界真係有啲咁既仔女, 就快啲比啲報應佢地等佢地身受同感時既悲傷!4 D. h( O- ?4 \3 a! u7 p
2. 無錯陳展鵬响套劇個角色對養娘好到無得頂, 但以佢响套劇既性格, 無理由咁唔識諗, 咁唔識睇諒佢個親娘架喎, 呢點好唔合理! 以佢咁既性格處處為人著想, 又點會唔體會到佢親娘既心態吖(都係嗰句年少無知係可以原諒架)!
雲姨對子女無可否認是不孝,但在一個金錢掛帥的社會裹,很現實冷酷.或者仲會有人讚他們聰明,相反夏日長這樣孝順的養子,真是萬中無一.tvb now,tvbnow,bttvb- R( y+ S5 l( [7 v7 g: r, x/ Y/ w
butyu 發表於 2013-3-8 12:23 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 s) l6 {& Y* f+ K9 Q$ x

0 ?4 x  }$ \  p: ~# ^+ r0 uos.tvboxnow.com金錢掛帥都唔會咁離譜掛?? 佢地兩個無人性得巧得人經呀! 讚佢地啲人有啲變態 .. 身為仔女新一代既我do做唔出咁.. 第二時揾到工.. 一定會養返我父母!.. 睇完呢幾集.. 覺得清楚晒乜叫做"人情冷暖".. 至於夏日長.. 我do唔知佢諗乜.. 做乜可以對唔同人咁極端??????