返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇4 F4 w$ k6 m5 ?2 |; Y: {& h( m
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 O6 b9 a" H" p0 v5 @1 Y* [
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
% X" G2 s; I6 t. mos.tvboxnow.com29420042942006公仔箱論壇5 ^4 N8 ^! S5 Q0 Q9 Q4 e+ V  q3 |
2942005" A4 L6 z5 ^4 A5 G0 Q; R% e5 X
leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
8 p4 \5 g! G0 m0 G0 G
os.tvboxnow.com" `) a# v1 _, m7 W, y* H! m
一樣咁靚
9 M, R- M( Q0 G2 R' p
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
2 I; x- y7 i+ `+ b) _; H- M$ |os.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
3 w2 ^9 ]0 |4 j$ g+ r# _公仔箱論壇
7 B5 @' w7 j9 T# C; u9 m+ Z0 Y* \0 [公仔箱論壇因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
公仔箱論壇7 C, p2 x& a: x8 w7 e+ q( N$ P8 l
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。公仔箱論壇  |# P# M0 s$ ]  X
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
# h" q  O* B! y# y! \5 t1 Ttvb now,tvbnow,bttvb
" Q7 U/ J% f0 ~
) k' S' [# h* V! C" a公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
- A5 ]; [/ ~* ^2 C, v  j( K
( z" {( M( |$ e8 Q7 I2 ?公仔箱論壇如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
& Q, d7 b0 m# T3 u, q! vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無os.tvboxnow.com2 f( s( ]1 }, b1 O
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
2 d6 K: V$ ^8 @4 h( ]6 ?$ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: J( |* y6 P! B7 p6 W
可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" i/ ?% C8 H, \8 Y
* U2 \8 C9 `/ L; r1 d2946638公仔箱論壇) o1 }- }( l5 I# [" B8 N
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
公仔箱論壇# C+ w' h. r0 h' m2 P& G

7 Q/ Y9 X9 q9 L- t: dtvb now,tvbnow,bttvb可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
公仔箱論壇6 Z# x5 p' P, p& P
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話tvb now,tvbnow,bttvb$ ]: G2 w) h( r6 Z
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
" ?/ h2 t9 b% C# @公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb2 A$ j* U: Z& b+ b+ ?! m
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
% q* d  }" t: z# u公仔箱論壇我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
9 }0 P) P  A- ~8 B+ e( f$ eos.tvboxnow.com我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。% Y% Z# y0 ]) m1 d
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。os.tvboxnow.com2 K) N' c- Q3 \0 w3 K
% U, x/ S( L2 L7 `8 V" A9 Gos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* c* S( P" P) ~( D3 D) i9 i3 a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Z! W9 K% X! M* b5 L  s, R, K
咁老比人打patpat?
公仔箱論壇' x0 x1 [9 v2 R. n8 A( `: h& S7 O8 @

* G1 V6 b1 b* W- n; Z8 W3 P都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 h6 q2 C& ]& j2 }5 W5 Y# l" k
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' T2 r' N3 u3 J) C9 T
mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
os.tvboxnow.com, L2 [* ]+ I3 B' N# M! R2 B
tvb now,tvbnow,bttvb: N, r& ?) s0 ]7 _$ I
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
" p! r0 n/ X  `/ X& G" V, MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  z$ |; e8 \6 N3 y. }6 U
leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
: T# A, e- e- p- }公仔箱論壇
3 Y( i1 w2 l* v4 I" j! Zos.tvboxnow.com係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........os.tvboxnow.com3 t" G/ S, k, f8 e
因為近期劇情真係超悶...........
* W# @5 N/ M5 i/ |, o! z; a8 Aleekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
- z! R$ g, c2 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ L8 I" V) o* w  S. O我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
os.tvboxnow.com* D2 o2 y7 ]' h/ a3 d
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
! n6 \, t: E0 ?! Y) H! [+ bmnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
; i9 G' w& m, {0 ]( W* s. Cos.tvboxnow.com
: \9 r3 a+ |; A" G7 \公仔箱論壇.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D1 A1 I5 s. ?  T5 X
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
2 t: ?# Q, f2 Z# B: q) [

" J4 b9 h# Q8 w4 B" Dos.tvboxnow.com千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
( `" l# o" k6 f4 M, U1 w( T' {使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
8 B! [4 x7 n1 w9 k. xtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
) T+ @* s  Y( t. oos.tvboxnow.com  B( N, T7 G5 P9 H7 X: H  B- A! a
沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉