返回列表 回復 發帖
其實唔係咁明乜野叫借庫..
; ^- Q2 O, ]. f3 q维基百科
5 Q( g! M* C' R- ~! C1 X# TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...
+ s9 L- x3 q1 n5 E6 zos.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
* v7 v4 [- w0 m3 S! Stvb now,tvbnow,bttvb唔該晒!
( k& H' T4 s, g+ b# K
細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?
! F: i9 Y( t; y$ u2944234
. V  K9 J4 M% {3 h# n% V5 Ktvb now,tvbnow,bttvb2944235
; _( M7 W# ~  X5 L  V我再補充少少吖。
$ ^# z% z( Y( E. M6 t2 z4 e9 c8 n) TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...tvb now,tvbnow,bttvb; l) [5 f* S/ ?0 Z' Z4 M; a
leekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
os.tvboxnow.com% S! j# _0 b* j; P# y! {& ?: B& ?
- }* n# `8 D; R7 n5 \" n. e0 q
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
/ l, P; Y+ D) X. K4 R) ?公仔箱論壇下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  公仔箱論壇; G$ ~; z$ A9 N% v
Pedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
2 G+ N0 F4 _; g" z" yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb/ n5 Z* E, X/ L/ o+ }
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ]! K4 E" c- |0 |
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?tvb now,tvbnow,bttvb, z. R, P# @: g! R3 o

V& L2 m9 z" I8 s公仔箱論壇2945301
: |' P% i3 H+ }, ^" v9 Wleekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
( h! Y4 p1 m$ P9 Z
9 w3 [3 e! `* @$ _( F/ B; [仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
aftea公仔箱論壇; f* F6 X1 F8 H" G

& d" }( D4 ?# }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill tvb now,tvbnow,bttvb$ b5 `' a+ }( e, h: Z+ T
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
- N2 o% }2 R/ I8 r4 m" N8 B% `os.tvboxnow.com
0 G2 t) w; [2 R% Y3 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
  |, p/ a4 a5 z8 [: y' e
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。公仔箱論壇1 r2 u. L; z( D; y. G# E7 |9 W
leekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
7 Y% l) }+ L2 t公仔箱論壇' B2 g* Z" m2 Y1 i- a3 A0 b
等我代寺廟答你.. 九出十三歸
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.6 {# o+ j' F& D7 X/ e
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
公仔箱論壇8 N, z- {+ w; K1 i& K1 o' b! @
tvb now,tvbnow,bttvb' u; t/ L  H6 M' ]* O
兩個臥底嘅BB會點架??
tvb now,tvbnow,bttvb; O* P$ @- A6 }6 \
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
1 T  o6 f* J) l" @5 `7 N( stvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
9 ^% W- _3 f( H4 B3 ?os.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb$ a8 y# t& g; V6 Z2 T1 ?# b7 f- P+ k
你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
0 C9 k% y8 o* e7 T/ Ltvb now,tvbnow,bttvb
" f; B7 A) |( y2 K5 c唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
4 W7 v+ e$ O3 T因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...
- Y; \0 R5 M% b) |; g: Pos.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 v* J9 p' w* V" z0 }. |

4 Y8 B1 Q# D! h/ U, GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒.. tvb now,tvbnow,bttvb! s  B. T/ E% \! |

/ o! A, {, Z3 u! T/ _; J/ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
公仔箱論壇1 x# y: K) j; N: Y. B
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
8 U7 L7 D% f7 }: \4 |6 Z; T! T3 _Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
8 H1 R2 ]9 T( P/ l0 A- s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 a' A% A' n% `7 _# ]% D, y
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
tvb now,tvbnow,bttvb' O) w; C9 s. ~, J' Y: U
細佬,你真係越爆越多嘢。7 c8 x0 A2 r8 W0 G
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
4 c6 F3 H* }+ O. `# c公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
" v( o+ B7 K; w  D$ v公仔箱論壇
6 h" z9 A* E- F$ N# X: Aos.tvboxnow.com巧驚... 唔會嘅
爆seed釘姐不是掃黃os.tvboxnow.com' e; F; C0 f  z5 t( x1 A9 W7 ?
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 04:17 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 C( Y8 @1 ?7 ]

$ t5 K& ^7 E, D) s7 W) W# `" Y要求轉組
( c3 m  H7 `$ F& t8 p3 P! H* ^" d公仔箱論壇入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多tvb now,tvbnow,bttvb, z( E& N9 ~- Q$ E
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:57 AM
) z2 h: w% c% G5 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* E3 C5 m1 i6 y+ D. wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CY受保護... 大後台!