返回列表 回復 發帖
os.tvboxnow.com: w% O  J) s' y6 N4 F$ d
咬咬兄你好, tvb now,tvbnow,bttvb3 H( y2 e( p1 s8 m! X9 W. |
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉公仔箱論壇: ]1 V+ M( @  h# f( D
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
/ |1 e/ O% X( q9 o( b+ E
& K; A- F/ |1 _" |- uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
豬腸
# b" C+ C5 b# ~; l  S& z" T$ i公仔箱論壇要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
: N# x, v/ f) Q6 k! Z8 }9 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?os.tvboxnow.com  F. Z: V/ _# j! i* l
leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
( n3 z/ u# v# O( u' ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 G: Y3 L- x: Z7 A
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. os.tvboxnow.com+ O# y; n! n! n$ ~. d5 @
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食
1 @- Y" L# g# ?) k# }6 w  z& X- Y2 I

$ w& U3 ]2 x! z& K1 D( bos.tvboxnow.com因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?" `& H9 Y9 D! Y$ ]! t: ~) _5 L
leekwoklam 發表於 2014-3-3 07:21 PM
5 j9 [% {4 [& D- ]
# w9 B$ W2 z4 t5 o  e! R9 p1 _5 wtvb now,tvbnow,bttvb已經好大個肚腩
4 S5 @1 D# h) |4 M0 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. m: y2 e' l8 ]! d1 x' l8 J
有咸魚買呀, 不過包裝得密不透風, 但好似係大陸出架喎, 我唔係咁清楚, 要問下媽咪先
戲中天寶賣咸魚包,大文細佬你可想...開一檔賣咸魚魚蛋,可能會受歡迎過高天寶D包喎!
8 ?- x! j. v0 P0 G0 o$ b& }- Ntimmaxsing 發表於 2014-3-3 11:47 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 o- h3 k( A, e3 V/ Q

' T  o4 M: U& a1 m3 mos.tvboxnow.com呢度無香港咁好食嘅魚蛋架
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ E2 q$ Y9 d5 C1 E7 c3 [( j
不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。tvb now,tvbnow,bttvb, f0 n$ G$ g* V
tvb now,tvbnow,bttvb: b: w) I4 u3 Q' b; o8 @* \% ]" p% L
2686782os.tvboxnow.com- q4 B6 R! T! n( Z
timmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....  ...os.tvboxnow.com6 p4 M" ]! h3 ^/ v
leekwoklam 發表於 2014-3-4 11:36 AM
/ N1 |! B, I) V4 \* _公仔箱論壇
, i' p" U0 f' `8 q6 S: L8 J公仔箱論壇引人地 無得食
本人"J神"送上一鍋麻辣咖喱魚蛋給大家食 及一起睇"食為奴" - h% l0 C3 x! r: H9 I/ \
2686791TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; \" S2 g, P1 J
timmaxsing 發表於 2014-3-4 12:00 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; y" Y) B/ g1 w# x' C

. y* I' I/ u! n2 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。J神兄, 乜e+香港有呢啲勁辣魚蛋食架??  你同leekwoklam一樣好衰架, 我無得食呀 好想食
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。
! D3 U  d7 {( i' O$ Z7 F0 S: m4 utvb now,tvbnow,bttvb2686890
1 `1 {$ W! \, o/ Q9 }9 i/ r$ l2 Tleekwoklam 發表於 2014-3-4 04:00 PM
% p* {, q2 E9 F5 r( E, utvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com% \. ?3 b4 K( {2 c
觀月靚啲! 起碼對眼靚過萬綺雯!
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。5 {+ L( I) @/ Y5 i3 b
觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# o, h+ D4 K/ ^) F  s! n
leekwoklam 發表於 2014-3-5 12:34 PM
* \7 q- a6 }4 v8 o4 g

5 F  C+ Q6 U+ {3 m. s' n1 [" }公仔箱論壇其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!
响套劇就梗係蔣志光IQ高喇... 但真人喎, 相信係祖藍架喇!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) W' a: A! h* t* h6 a
好姊妹吖嘛,騎騎....公仔箱論壇1 i) r1 U9 D# ~# y7 N& v1 E

" n4 N# \; Z. n9 h7 z3 U$ HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。
% s- l! @6 ?) b' yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- P$ u2 T! b0 {" _# t/ F; D* M6 Yos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-3-8 02:43 PM
6 G& @- h/ j! \% `/ B
tvb now,tvbnow,bttvb5 m" A. l6 s+ Q0 D1 T8 ~& c4 @
我覺得嗰幕好奇怪
& ~9 x& X+ E' w. s, k$ }9 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2692643TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ]- E) }+ C" f* J% |% S6 i
公仔箱論壇# ]/ A  A) T7 p2 {& O
真係唔知始於何時?無記監製似乎非常喜歡安排蔣志光出演一些「智者賢人」角色,其實我十分認同此等舉動。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* K" {2 U: J  \. x
蔣志光嗰種面懵心精、大智若愚的演譯,同我身邊出現嘅一啲真正聰明絕頂嘅人好相似。近年劇集中的 ...# X$ e$ k# Z7 |8 ~
leekwoklam 發表於 2014-3-11 10:43 AM
! d1 L4 ?7 A6 c. n; o6 ztvb now,tvbnow,bttvb7 r, l& E- c) d8 k+ N- U: N- T  ]
咁勁? 你身邊有啲咁勁嘅人, 介紹嚟識下好喎! 係咪你自己呀?
公仔箱論壇+ T( W! Q3 \! y/ Z- J2 b
咪係以前份工啲老細囉,開會時三言兩語讚到你鬼咁開心,事後原來揾笨要我做爛頭卒嗰啲呀陰公....., M$ r/ x& ]$ x5 o
細佬你誤會咗我啦,我永遠係笨人出手嗰隻啊! ...os.tvboxnow.com' @; E# P) @( c( Q; K( c
leekwoklam 發表於 2014-3-12 11:48 AM
os.tvboxnow.com1 m( V# y. S7 F2 k
6 O* Q4 t; l* r
你舊老細似韋小寶多啲喎, 讚到你上天, 原來係推你去屎, 韋小寶呢啲咪叫死剩把口囉, 不過韋小寶响危急關頭都會重情義嘅, 唔知你舊老細係咪呢?
1 G: D$ a% N2 T公仔箱論壇9 p' }, b+ j: ]
所以唔好做笨人呀.. 一定要成日出口, 唔好出手喎! 因為講係可以天下無敵嘛!