返回列表 回復 發帖
版主, 主題開正你嗰瓣呀! 原來好多人覺梁嘉琪靚靚架
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.tvb now,tvbnow,bttvb$ A& \8 o  {1 h6 N% Z5 C( w* L
公仔箱論壇; u- m) D5 J9 e6 @2 D" ~1 v3 D

2 O; o6 u2 `- a: L9 y0 V因為真係散發出很自然的美態2 E  X( D9 P0 @4 {9 i$ F

4 q; {# l* z' _公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' h3 `) R# q+ R7 x9 X- x
姚子羚亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員 ...
: L& }& g7 [$ S3 ^+ ]& @8 A% G, Pkerofaye 發表於 2013-3-6 06:26 AM
5 X; Z" ]& O7 H4 L) f- V2 [* p
( }+ j( y* l7 C/ X; g' _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
版主梁嘉琪第一張相巧索呀
! L( a9 {2 e+ |3 J3 a我未見過姚子羚唔化妝....有冇相睇下証實呀0 l/ _, `" N# v9 d7 q, I
kerofaye 發表於 2013-3-6 08:26 PM
5 X5 u$ L1 p' P9 k9 X/ I8 r, g公仔箱論壇
. ]2 }/ J% F5 Q: VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. 不過我都會睇整體架... 如果化咗妝.. 兩個do係靚靚..
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
5 R6 h  n. c7 ]* q& M/ hos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2013-3-7 10:14 AM
- ]* U4 a# ~2 k- r  A5 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 h! G% u0 a# eos.tvboxnow.com版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀
& L( q. T* @- W! |0 ]  X  DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓!
" @- U, J' W5 f, s% i7 t& T) J3 J
% _9 Q" G. U( GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
os.tvboxnow.com& N3 ?& u, E+ O" k& M. ~% ~6 z
完全同意...os.tvboxnow.com$ X) g* C9 J2 c1 @

2 U7 }) a- o# W% y4 Tos.tvboxnow.com不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛公仔箱論壇" c  B6 o& c8 r% B& X/ [+ ~% h
kerofaye 發表於 2013-3-7 08:42 PM
os.tvboxnow.com$ s4 t4 p0 E! v  S
公仔箱論壇* {4 t+ c6 K: I3 l0 s+ K+ ]
八婆.. 唔係呀化?... 我覺佢好可愛喎.. 我好多friends都好似佢咁架.. hahahahahaha 我指套劇既性格