返回列表 回復 發帖
咁多忘年戀
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
- H- X, _' D* V  ^5 D1 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2954357
- o+ C% R& w+ _5 F1 `朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
* Q% f) l. ]9 {" y6 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
) c& A1 Q# a/ \& Aos.tvboxnow.com0 R4 Z; g; Q6 i$ d$ B
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水tvb now,tvbnow,bttvb/ I+ Y. m) ^8 X5 }4 H. U
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
; D& U3 ^9 n  N$ i/ YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 S$ C0 I: V( c) B$ k+ r- R5 \# @
咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
4 e! z" m1 W2 ]9 h3 w% Ntvb now,tvbnow,bttvb唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?公仔箱論壇1 P2 k5 f3 p! r1 R" D
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
" Z1 V( W4 r  v8 A& E: s7 s" C5 m
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 f# [8 K+ }6 w( P8 a- e
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
2 p( Z' Q4 [  o+ O, ^公仔箱論壇係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
9 k# z& o$ S4 L; \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
公仔箱論壇3 R6 \5 x1 F& V1 Y& W/ y  b" x
公仔箱論壇4 z+ W% i" B* Z' L% L. P
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
! L9 y3 m3 _& }( w! ^
1 ^7 n* @! T- b2 h* j公仔箱論壇2955088
% O. x0 s9 u+ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁正! 公仔箱論壇  H6 l! ~7 i2 e
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....; a5 q2 C! E, q1 ~7 K  _
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
3 d* P2 L3 `% c0 d% W* z6 d4 G
4 d0 _: i; C+ S# gos.tvboxnow.com有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
! u0 _7 g: H( d! ctvb now,tvbnow,bttvb
9 X3 k& h5 Y3 S! T6 bos.tvboxnow.com2955787
  |* j/ N% ]; [$ s3 X2 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb3 A0 Y; z$ Y  ]/ w. I! l
粱琤做「福贵人」時個樣清新淡雅,同阿佘比真係一啲都唔輸蝕架。公仔箱論壇" {* i% `9 C1 m0 ^! k8 D
leekwoklam 發表於 2014-10-9 03:41 PM
" u6 H- i/ u) a, x8 ~8 tos.tvboxnow.com
1 U$ p* X0 f! p- V$ D# @! B( \: H3 |2 ?9 Wtvb now,tvbnow,bttvb梁琤除咗對眼有少少好似豆雞眼, 佢個樣好明顯靚過阿佘喇! ... 不過呢套劇佢好似無咗豆雞眼咁喎
' {+ J/ \) S" r6 p; @2 i+ m3 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。子珊個樣老誠而啓華又幾襟老喎,唔算太重架啦。
6 L3 @4 j: ~: h) W9 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。遲啲Mary姐同張繼聰嗰啲就真係重囉...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! q5 q: l+ D& h( E
leekwoklam 發表於 2014-10-10 03:01 PM
2 E; F- [% ]8 J* D2 l
9 n9 u2 E" k7 f& `6 t% f
朱千雪呢pair先至唔襯... 我個人就好覺黃德斌個樣江湖味好重.. 似黑社會多過似上流社會啲人.. 仲要扮紀律部隊.. 巧驚.. 朱千雪個樣點睇都唔似會鍾意古惑仔喇... 更何況係江湖佬 ..公仔箱論壇; T; p' Q- \: N& A: ?
講番呢套劇.. 我只係睇咗一集.. 但睇你地啲comments.. 好似播咗成星期, 劇情都入唔到題咁喎... 一味感情線.. 係咪懲教署做野勁悶, 所以啲人成個腦都只係女人同男人呀??.. 聽你講.. 仲會有張繼聰呢pair, 未睇已經想嘔呀.. 點算??
其實忘年戀如果男大女細... 响社會係比較多人可以接受.. 可能女人好易老卦... 又或者太多契爺呢啲人喇... 正所謂男人到幾歲都係鍾意below30架喇... 由其老咗... $ M; y! H& e- e
os.tvboxnow.com: b+ h( q) A# R) U! W
講番呢套劇劇情吖.. 我啱啱聽咗第二集... 我覺得好奇怪.. 乜啲監獄嘅休閒活動地方無cctv架咩??? 點解奀仔比人引誘take drug會查唔到咁奇怪架??
1 M' `' ?2 ~5 N3 m0 ~/ L4 Dtvb now,tvbnow,bttvb最近睇子珊「咋嬌」嘅演岀都唔少,大家有冇小小「滯」呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. s4 S3 {" v/ E; V
leekwoklam 發表於 2014-10-14 05:42 PM
1 z  U& o8 `4 [1 Btvb now,tvbnow,bttvb
7 p6 Y) M4 m. E- A, U$ Y, K1 P* x佢呢幅相好得人驚.. 好似塊面就快裂開咁
  J$ n/ B, s2 H4 g4 otvb now,tvbnow,bttvb企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順
1 F7 b2 }- G: q; e' h公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-15 01:22 AM
公仔箱論壇+ ~$ _- d6 ], Q0 Y4 T

- {% }( M$ G: \) J最頂唔順係朱千雪呢pair...女嘅太靚太young ... 男嘅太醜太老... 主角呢pair還可.. 男主角都曾經靚仔過嘛.. 女主角又唔係太靚
, g7 D+ |+ S# G: G$ F% }0 u: ytvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 N$ G) b  T' ]( }
呢對,我又咁睇,照睇宜家劇情都未講到男對女有感覺,女又察覺自己鍾意對方...公仔箱論壇! d( I- C! S% y  z( {2 i1 E* @; H
男上司女下屬一齊做嘢,作為前輩悉心教導,未必有乜嘢非份之想,鍾意唔等於愛,
0 \& z* k: q- \5 g' X+ C1 N朱千雪的表現令人眼前一亮,神情得意,由以嘟起上唇果時,係有 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* R! G1 M6 Y6 }! t
金田Sam 發表於 2014-10-16 04:04 PM
9 P: x) U5 s; V7 Y" |- E5 dos.tvboxnow.com
3 m& f. W# c1 Z; x1 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑
) N- v7 M& d9 V. f0 b  P7 h: F5 B' F* ttvb now,tvbnow,bttvb
, B, u3 {' k4 o" o- n) I2 ]1 }6 s" m( [; {公仔箱論壇講靚心頴真係唔算,得得意意咁囉。
! W5 Y& Y" e* I7 uos.tvboxnow.com德斌個樣殺氣大,做犯人的確幾似嘅。
) h6 Y* Z5 r( e5 D! Q) y  A! Zleekwoklam 發表於 2014-10-18 04:31 PM
  r* i7 G* S% `. i" j  R
; m. |1 j! ~  e& B我咪話佢個樣江湖味重囉.. 同朱千雪邊度襯呀!