返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 G; F( H9 G" `
多謝多謝,我要財同健康夠囉,哈哈。
0 m7 L/ s. O- S6 K$ I( ^公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:36 PM
: t8 E1 B" n# k0 }% q% Z$ m5 ]( t4 ]os.tvboxnow.com5 z8 Y  F6 ]/ _2 V
我三樣都要.. 財,色,健康
/ j) B8 Q2 Z# n$ U9 `: m; x
拘捕>拘留>起訴>開庭>定罪 4 z' C9 o0 t2 A( b# {& N0 m$ _  c
時間可以是1至2年
  v7 m, O* T$ \( y) ~公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-11 04:07 AM
+ C7 c6 S& L$ R5 S0 c/ R' S

6 y9 i  k8 e) F4 [os.tvboxnow.com我呢度有可能十幾年添架
38# 金田Sam
: {1 z# M; d" pos.tvboxnow.com" N0 k# W+ X$ v  Z9 M# ]
回應你呢段-->"爆seed由九個月前仲係普通收外圍的古惑仔,可以變身為做到黑社會的坐館?? 鎗殺埋前坐館歡喜? 同再之前個坐館撻沙? 黑社會幾時換坐館可以換得咁密??"
( O3 v; V4 A1 L% l2 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 D5 t* u: Z9 A; m$ W  y' F係咪真架.. 劇情仲未做到喎.. 你响邊樹得到啲資料架??
香港依家係咪真係咁hit响公廁gathering架?? 唔dirty咩?? 平時我去公廁都起碼要用三張佢地供應嘅坐廁紙.. 仲要超快離開個廁所喎...
公仔箱論壇  o4 D3 C: ]6 v- P

4 |9 f$ f; O: fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你肯用已經好大勇氣架啦細佬,男厠其實十級恐怖架。
/ n6 A/ E/ }' d" g- n. Bleekwoklam 發表於 2014-9-13 04:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  U) E8 H# A$ y/ R
0 C  _, u5 N9 o4 L* r5 Q
未入過男廁唔知.. 不過我地呢度應該點都乾淨過香港啲公廁嘅.. 但係都無人會响公廁gathering架喎
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶
本帖最後由 大文細佬 於 2014-9-16 02:24 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb/ r7 b7 z$ ?) D. E" L/ H
公仔箱論壇1 K2 n5 X4 [" d: P
玩轉《使徒行者》15/9/2014 Round 10:問歡喜哥最鍾意嘅食物係乜嘢?
6 C; a9 l( Z1 A) `4 Z% Y9 \
) R/ n2 V" X4 \1 K8 ctvb now,tvbnow,bttvb$ t( ^3 w9 s5 q( U2 f2 t
歡喜哥咁中意釘姐三個師奶阿媽,我估佢最鐘意食物應該係;三丝炒瀨6 }7 p& @9 i: c" \4 `- N% ]
mnb1123 發表於 2014-9-16 12:34 AM
公仔箱論壇+ ?: |- t2 k  h8 l. W/ p* q8 X9 ]. v
. D' y1 S1 l/ Y! T
肚痛喇.. 咁都比你諗到! 但好似佢三個c9阿媽鍾意歡喜哥.. 唔係歡喜哥鍾意佢地喎... 鹿死誰手
3 k$ Z- k) _: w2 ^  M  ltvb now,tvbnow,bttvb係呀,我都唔係好有興趣。
* U5 e) w9 c8 S) Y7 b所以鍾意睇日劇嘅其中一個原因就係,唔須要硬食呢啲不必要嘅感情戲......
6 d7 k" @. g' ftvb now,tvbnow,bttvb仲有,卓sir玩竊聽咁多年,係咪都不知不覺間鍾意咗好多當事人呢?tvb now,tvbnow,bttvb2 y7 q2 {8 n0 B, I$ @
2938054tvb now,tvbnow,bttvb. Q0 w0 z8 k  m
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 y) s$ {( a8 i$ r* x1 I4 ]
我就話祟金父女條線咁就完咗,又要迫 ...公仔箱論壇- D8 s- a2 V( g0 _3 G/ G8 c9 g
leekwoklam 發表於 2014-9-15 11:14 AM
' {0 }9 o9 a7 [3 U$ i
3 \' V6 t6 U3 q  ~6 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。UC黑警都好睇過呢pairs條線... 揾安琳同卓sir有感情仲好睇... 男嘅成熟有型.. 女嘅超索!
乜歡喜哥唔係鍾意食壽司架咩??.. 我見佢開間日本餐廳嘛!
公仔箱論壇' o: }/ r4 n  |  B
哈哈,好正常吖細佬,壽司係我其中一個合理答案,雖然唔係我嘅No.1選擇,但請收獎。os.tvboxnow.com# u- F6 \' H7 e2 ~! @9 l! e
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:18 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ _# G- ^1 A% d
0 V, i8 q& Q7 J( G: _" s4 g: R
多謝lam lam$$.. 如果唔係見到mnb1123多謝Vandas姐, 我都唔記得多謝呀... 多謝Vandas姐呀.. 多謝你地兩位
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. m; a( W8 V* r) h5 i# Y  g
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
) V9 e- Y% D: I( N) a( {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我唔係嫌美儀老啊。
: P5 [4 c$ j! o3 c7 g' j0 x" {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
1 _# E& ?5 ~/ H1 S, @0 s, i+ R6 C

) i& M  \0 [& X5 \  O不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- y% D) `2 h$ w! G: @; M: h! K
唔.....公仔箱論壇) ?. F+ D6 Q- l6 F7 m
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
$ {: |5 r; D  a& n6 W5 _公仔箱論壇2939556
5 @" S: X, D# W" e9 E% [, ]  F公仔箱論壇註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
7 C# K) Y: T/ }1 Q& I# dleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
os.tvboxnow.com5 Z- v1 q: c! K# x3 j7 O

' m) Y  z: U& U' i: MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
8 \0 E& C2 T! k9 @' aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 e. E( J8 X  z: V4 N0 W( ?* c5 M哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
; l9 R; l& I* {; V$ ^2 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
7 Y6 P0 t: v# ]tvb now,tvbnow,bttvb
/ _4 B: D; E0 p8 C我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
. `' s& r1 [0 mos.tvboxnow.com個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
6 Y7 x" ]) ]& k5 X0 htvb now,tvbnow,bttvb2940553
( \: y3 C$ ^+ k: T3 L# jtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-18 01:09 PM
4 E1 R* g' Q9 ?/ _9 q) T. O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 T( _+ E2 k4 @% |
多謝lam lam & Vandas 姐
補充茅山聖物紅肚兜
! h" ~# P& {& A8 y. P! W% K7 Q, I2940554
; G  y5 n. f1 e, G" b8 \os.tvboxnow.com29405572940558
% }% q: h1 @3 F5 d3 wos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-18 01:16 PM
& b. N3 @+ |1 k$ W1 |5 M& ^os.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" [/ ~) I; H* N* v$ i
等我都買件紅肚兜著下先