返回列表 回復 發帖
睇你post咗佢地啲舊相出嚟, 好似得張慧儀&江欣燕keep得好少少, 其他啲嚇親人呀! 睇呢班阿姨級好唔好睇架???
/ h$ o/ G5 W: G$ h8 C2 D- g- z8 T
大文細佬,你咁後生,會唔會由於唔熟啲女神而覺得無咁校投入架?
- T; d2 ^3 d4 M' p6 p  FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我哋呢啲睇譚校長大嘅自然會有感情分加,你哋後生仔女會唔會唔知講乜架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' a7 ~4 d* K' I/ X- `& Q/ ~# @
舉例,leg warmer而家唔興家嘛,我睇就好笑,唔知你又如何咯。
! p# n7 T" ?6 E4 D9 R. G: Q; T) y2813811
, L0 N( w9 m; yos.tvboxnow.com係 ...tvb now,tvbnow,bttvb5 H+ }$ y. @8 M- M& h
leekwoklam 發表於 2014-4-22 04:21 PM
: M! }' l* u' n; j" y

' Q  F4 w9 S8 w9 {  |3 p" xos.tvboxnow.com同媽咪爸爸一齊睇咗第一集, 佢地話OK喎, 我就覺麻麻喇... 好似幾無聊咁:p 唔好嬲我咁話喎.. 可能睇落去好睇呢!.. 話晒咁多集
唔知你覺唔覺吳嘉熙有啲似何韻詩呢? 可能老表呀!
我睇到第四集... 吳嘉熙真係越睇越似何韻詩呀, 由其個下巴呀.. 一定係老表.. 我覺得張慧儀做得入形入格呀.. 化妝又夾!
仲有呢... 睇番你嘅介紹  --> [李若彤係有啲大家姐風範,做M Club之首幾合理。其實大家唔好太在意佢啲歲數咯,保養得幾好嘅啦係咪?].. 7 N# }1 S+ T, D
我覺得佢做M Club 之首合理.. 因為佢個樣仲老過我姨媽.. 我姨媽今年52歲雖然都有老態, 但佢仲老過我姨媽.... 因為李若彤七個之中佢個樣最老原故.. 所以M Club之首當之無愧! 第二把交椅李麗珍! 相信李若彤真實年齡應該53以上.

評分次數

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ~0 D/ n2 ^; W# A7 P

& I& B' N' S: M1 a* M  p7 j& `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....公仔箱論壇$ x. ]' W3 }- {' l$ O3 I9 L
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
4 J( L: C, V' J! qos.tvboxnow.com, [" D8 H; @6 f
「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
  h/ {6 }! e* G% |) k  c7 g

# s, R- y4 l5 \/ c! V公仔箱論壇大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。公仔箱論壇+ P5 S6 A/ T* q2 s& V% p8 H# g% Q
# I  v+ Z4 r; ?2 R
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
5 [. |! ]( W* Ctvb now,tvbnow,bttvb os.tvboxnow.com7 q6 o) n7 v' P6 t  f3 A# f* s
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 r) M1 d! ^% }4 Q* z
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
; S8 K1 b0 I7 _* {9 stvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! M. c1 w. Z/ r7 P
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
$ u  H/ d+ j  z' d& Aos.tvboxnow.com大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...os.tvboxnow.com$ h. f" d& Q7 z; H( r- {" Z
mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
" e6 \7 O% \6 J! Q6 g( g  \: U

0 b- Q# D; d. l# G) S' I佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?公仔箱論壇9 i" `2 C; S( D( o- p7 f7 {
  [3 B( K5 s) d# p8 O( Y4 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
2 W: c- n3 S" v. ttvb now,tvbnow,bttvb$ d) ^% Q1 T1 H! I9 S& Z4 q% v
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
6 I' m, _. o2 b$ `) Y0 {1 q- w公仔箱論壇我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& j  t" l7 m# J6 U5 u9 O) a, m' b
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
  u* ^( |+ e) q: A9 \' z7 itvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: G. B; J1 A7 t
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
本帖最後由 大文細佬 於 2014-5-10 01:03 AM 編輯 ' q! M9 _* c9 N& \3 ]) R
公仔箱論壇$ q; [  |9 }0 |/ ?+ y! p% G
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
. q9 i: A, _0 m5 w2 r# x1 m' d公仔箱論壇咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
+ u2 D. H' F( Y& `, y/ P. dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。玩時玩你小心啲喎。
' m! m, l% q2 Z6 a* r9 Bleekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
" v2 ^( s& O; U: S7 U公仔箱論壇
6 u) }, W& B! `, ~1 b) D驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
# f; r) Z8 v* w+ W; H! Y
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
; o3 ]) P" \6 E1 L" ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 8 p( u6 M+ U3 @% m1 Y
( I& e& E( {0 X2 L: y" L6 [公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
# `- x" \1 [( u7 K
0 f1 _; ]! X$ K0 J. k4 v* E& etvb now,tvbnow,bttvb我要電腦百毒不侵多謝度符!
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??