返回列表 回復 發帖
但我like final嗰批人喎.. 因為我唔like林峯, 峯迷唔好嬲, 個人喜好而已!
同埋最好就係同韋小寶有啲關係喇... 因為我最近攞住部tablet睇緊金庸嘅鹿鼎記 睇咗一半喇!
本帖最後由 大文細佬 於 2014-2-13 01:33 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! n) z: i+ {6 h  A+ r

9 u4 ?+ c7 c  a4 \2 @8 Fos.tvboxnow.com
tvb now,tvbnow,bttvb* U6 Q9 J* g- j
; s* V. Q) @+ i6 l3 M0 x而家版本批演員感覺FRESH啲新鮮感多啲,可能係劇组中有幾位始終都係新或半新面孔囉.tvb now,tvbnow,bttvb+ o# p$ x4 V1 R% ~0 c) e
其實林峯除咗靚仔之外我都唔知可以再講啲乜咯,另外我都係覺得林生個時裝樣順眼啲,係無得睇FALA少少可惜囉....... ...公仔箱論壇9 r' C: r5 t! o& ?0 u
leekwoklam 發表於 2014-2-12 12:22 PM
5 I; ~8 \. i+ N7 |  ?* X
( N9 g% s& H8 L! r5 v! d7 x
林峯加工喎 不過加工後都幾靚仔!
小寶成日呻無拖拍咁慘,不如就將拍劇當拍拖,拍完一套劇就如經歷一段感情,聊勝於無囉。
9 G0 w5 |8 _9 _: |2675903; }! A! T+ p# E: t# b
leekwoklam 發表於 2014-2-18 04:39 PM
6 v! b4 A- r! F7 y
" y4 N, P4 J" v8 ?/ @
佢減咗肥一定靚過萬綺雯喇
講到小桃呢個角色, 因為暫時未有太多戲份, 仲未可以comment到
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
公仔箱論壇/ G6 X& U* }1 P1 w, `
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" E1 R9 P0 w3 E3 e( r
  ...
/ ~8 W1 e9 O# R9 R$ C2 `os.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
$ L; L3 f1 K$ m1 W3 e6 B6 M  Nos.tvboxnow.com
# D) Y) b& `  A! [tvb now,tvbnow,bttvb邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
4 K1 F) Q+ Y/ J9 d# Y1 }
3 |7 M( R+ k0 }0 W: [% W  [, O6 Q" H( E0 X3 M7 _8 B" M( a
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?9 L- C4 x: V1 Y

4 k, j% y( i( u# o4 Z5 l公仔箱論壇我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
. g/ j- B1 w- ^leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! n3 Q4 @6 s% F& D# O, @7 m% E- p
- e  p5 K7 R, z/ s/ _" @- ~
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?os.tvboxnow.com( s; Q; [8 e: j2 I3 y: B
7 \: o' F* u- }4 i3 k公仔箱論壇
( p4 e+ U- Q% ?& \( T- N3 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 b/ E, D: L- A) N$ A- G

4 Q$ W# P: _5 R: W& [4 itvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
3 U) b/ \. S' ]0 |
* r) v3 w6 l7 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
9 `) f# z. L5 ~2 M* ythat would be too badTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* k7 Z+ P% v- c+ v- j' P" A
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
9 L2 e4 }" i7 E+ qos.tvboxnow.com" p( N2 P" C) r
咪係!
唔怕水滿就得公仔箱論壇, Q/ ~. Z; I' B% p6 @
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
os.tvboxnow.com" O8 t2 E+ r- G% E' \+ ~
tvb now,tvbnow,bttvb2 k7 v: Q9 |7 C% D, q* t( k( u, I8 T
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
2 z' m  H8 \1 X  T3 J, y5 Q! @, B' A6 T; O
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
! V: D' O8 R3 O$ m# Oos.tvboxnow.com. f3 o6 v2 S' `( Y1 ^4 g
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
; q4 f0 R5 h6 Q3 H1 m公仔箱論壇喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...公仔箱論壇0 n5 E( v4 t5 _- h% |5 V& Q
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
/ L( F! Q, U- y- `os.tvboxnow.com' ?1 W: V/ h7 }7 A  d
幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
! O+ v/ R; |3 v, _* o' a  d# J
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  p$ T$ Y1 e! a, I" z: U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, M/ ?# M4 v" H! u4 C7 a
話時話,多謝你派的分,謝謝
, ~* ]/ q  c$ y8 Z$ ~% Y1 v# q9 X小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
) f5 U+ z+ t& N7 M$ l) _. Xtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 C: N9 X, ]! G; J
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip1 z, U$ {4 V0 u) p5 x6 o) _
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
1 n6 m/ Q- W* w# fos.tvboxnow.com3 c2 |, y6 Q5 l4 g& f
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!