返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb% @! [4 ]1 S1 S2 Q* o
我有電話可以愛黎打電話嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' c4 ^) }! |' ^3 e) P
但係享個電話度睇片有點細
$ O. @- q' [7 N  u* oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有時出左去 或在屋企 拿黎睇片, 如果 大 D 會好睇 D 既。。。os.tvboxnow.com' H% O- n, A4 W' R4 h  J: Y* Y
satoshi23 發表於 2015-7-23 04:41 PM
; @* D4 A1 L1 _" m& C4 l4 N" `( ?+ `tvb now,tvbnow,bttvb
% I5 V0 ?  L9 ?$ m7 H7 A3 h3 }: r咪好似我當初想出 IPAD MINI...tvb now,tvbnow,bttvb6 ~* m2 M: L' U3 Y
一部剩係上網,* Q+ n. a) G( l+ K, O1 C4 M. O# E
一部剩係電話......
' R0 U% M6 R$ x: c, H# eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係啊,有電話功能啦
0 n/ ?1 `0 C5 \/ Q3 ?3 j( g8 Q不過真係有 D 奇怪,
( R# c: `; T) V- {: z只係用黎睇戲玩下遊戲都 ok la
" i. v1 [, E/ ^  b2 q公仔箱論壇satoshi23 發表於 2015-7-23 04:44 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- _: C8 i" F1 x% j7 U' a( n

% X; a' Q! |/ o1 K0 ktvb now,tvbnow,bttvb不過個人對三叔真係冇好感。
' j9 N1 y8 T6 F大細都睇一個個人,大隻佬用細機就隨時唔掂!!十指纖纖,咪用細機囉!! 有老花D人,就越大越好啦!公仔箱論壇7 |4 x, o6 f1 Z2 H8 L. h; {2 i% P8 V; u
gracechanstuart 發表於 2015-7-23 04:36 PM
& @7 @3 |* G& G. ?' VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* _9 H- W% n& G
我就唔係老花,不過已經有散光啦...
7 }- S$ \" V2 Y! M7 M1 F咁結果呢? 有冇買到?
) R) m3 J" @# [6 Xos.tvboxnow.comsatoshi23 發表於 2015-7-23 04:46 PM
/ t8 ]5 M0 {2 M) O- Z公仔箱論壇os.tvboxnow.com  ^* W5 c0 b# g& D+ m' N

, ~# Z' h# ^& P唉...到 APPLE一出 IPAD MINI 就睇睇佢個規格啦,
% _# R# e. T& M6 K/ Q4 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有冇搞錯,用返上一代 IPAD D 嘢...% L' {' ?/ q2 X0 Z+ y
即係俾錢買佢用唔晒D貨...os.tvboxnow.com9 J) c7 W. a2 Q; k$ w4 _

1 k5 w( s$ G5 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。結果咪冇買到,部 IPHONE 4S 繼續工作中...
& }( M9 b* g4 x公仔箱論壇公仔箱論壇! g# r" S* y9 ~5 w5 p% X/ C- m
如果唔係Smartone 加價,我諗我都唔會咁快轉台走啦。
tvb now,tvbnow,bttvb5 o, N0 R8 J; \+ {2 }* {
係喔!! 唔記得 D 唔同既乜費物費添!tvb now,tvbnow,bttvb. X( y! C9 J+ y9 r; v4 h3 w8 ^
gracechanstuart 發表於 2015-7-23 04:46 PM
  y# L  l+ Y9 q4 Vos.tvboxnow.com
4 N0 x/ k  Y! L7 l$ ]# Fos.tvboxnow.com好似而家WHATSAPP 都可以傾電話啦...os.tvboxnow.com# }' C4 t+ i' S9 r2 t2 ]
不過起香港,一個普通月費閒閒地都有1000分鐘通話時間,反而數據用量就少得可憐。
tvb now,tvbnow,bttvb! o# M+ S5 ^9 Z- R' u% `. q5 C$ [
數據呢樣野先。。。; W3 X8 N: T% U% b- ?4 X
有 D 用得多話唔夠但係好貴,# J7 T  j! ^  ?" ?) ]# P3 r
有 D 用得少個台費又係咁 都要 多過百幾
* b: n& A' {) ~" m& f5 z5 Ysatoshi23 發表於 2015-7-23 04:48 PM
, X2 r: ]% W  @1 w7 {: a+ a! m
- V; q9 t* q+ T7 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係好睇你點用,如果好似我咁...3 J& |. b, g- n
剩係上網睇文字版新聞,CHECK EMAIL...咁又唔駛咁多數據嘅。
我地呢度費用計算簡單好多!! 除非去到第二個州,網絡商冇服務網,如果唔係都係單一費制!公仔箱論壇% M$ ?9 D1 I+ o: M& z2 Y+ J3 \& u6 ]
gracechanstuart 發表於 2015-7-23 04:50 PM
( N, Q# _0 s& P, L) q! m  M. }* y
1 M3 {! @" ^) o, O7 j1 q所以話李嘉誠想搬公司都好難,邊有第二個地方搵錢咁容易...
電話都是用黎做返電話功能好
$ g% {4 b+ X' r* r5 Ctvb now,tvbnow,bttvb至於睇片,就最好用PAD之類啦
& J+ [2 o7 T0 b7 H+ TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-7-23 04:51 PM
公仔箱論壇  \8 q/ l- K& i) b& t

0 E9 y( l* u" V0 y4 g5 _- M咪要帶兩部機囉...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: w0 T  ]' }" I( k7 ?% V2 A
近來三叔真是跌曬wat,比其他牌子超越曬了
) s" e: c$ x$ s1 mos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-7-23 04:52 PM
0 [% o" m" j! V  j- o( M8 p
2 M0 h& F, U- z* z) p( a咁我就唔係啦,我用三星第一部NOTE,唔夠三個月已經壞壞地,六個月連個WIFI都死埋...
' \4 o, `1 h% ~5 ]" B
規格啊。。。唔係好識睇啊。。。公仔箱論壇! @7 S4 X1 c, z( u( b& b- `. c) ]
如果佢寫埋出黎就咁對都 ok 既。。。為有對下有咩唔同os.tvboxnow.com  X8 \+ ]& W9 s  n/ A* m. ]
咁又係啊,你比錢又係買番 D 上一代既野,咁佢出左新咪等於冇出過??1 S; I& ?) W  o- W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- U% p2 ~6 m7 `0 }; U& V
Smartone 加價加得好快啊。。。 ...
8 G; G- r9 r& ?) G  f( \satoshi23 發表於 2015-7-23 04:54 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) P" D2 t6 ^3 T1 F5 ?
- O' {6 ?7 W0 N3 \& K" E& I& B
佢就係話加10蚊,咁我諗吓 (78+10)=88 同 148都唔係差好遠遮...
2 z/ D6 {$ I0 v7 n2 s, Bos.tvboxnow.com就係啊!
' d( u6 G4 Z; S# k( vos.tvboxnow.comsend whatsapp ,上網睇下網頁啦 , check mail 都係基本要做啦。。os.tvboxnow.com6 e3 g- Z0 l! m' g

( p2 C6 h  T2 m4 Q8 S- Vos.tvboxnow.com唔同有 D 人上網睇片 玩 game
: y( A: k0 P4 P5 r; H0 G公仔箱論壇satoshi23 發表於 2015-7-23 04:57 PM
9 @: |# M3 k+ w( X- g$ Btvb now,tvbnow,bttvb
  c9 ^5 G& o) e- P: S# ?4 H6 j9 l; o+ Z  m0 \# C. [3 m5 n2 h
佢地要無限用量啦...
* V, K3 T) H/ w( Ytvb now,tvbnow,bttvb返屋企先睇片咪得囉!!!6 p6 o; b1 b( ~
gracechanstuart 發表於 2015-7-23 04:58 PM
公仔箱論壇: g+ P6 ^5 ^  r! \/ |1 k
tvb now,tvbnow,bttvb+ N- m- u& `+ k1 L9 j) s: W
咁都得,好睇個人習慣嘅。
) W7 U1 n9 E+ z6 |公仔箱論壇好似早幾年,我唔係搭地鐵睇戲而係睇書,將一本書分好多好多次咁睇晒。
  n1 A) D* K5 h: j7 S. V  N. h; J. u6 g
所以要俾科技服務我地,唔係我地迎合科技。
7 Z# z" h+ Z+ P# Wos.tvboxnow.com就係啊!tvb now,tvbnow,bttvb; x2 k  d8 K/ t* f+ T
send whatsapp ,上網睇下網頁啦 , check mail 都係基本要做啦。。
3 I  o2 `, }# p8 ~2 mos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 q8 c& l+ b" n
唔同有 D 人上網睇片 玩 game
7 r- h" m( M! }4 ~0 C( ^( ysatoshi23 發表於 2015-7-23 04:57 PM
. M8 M) P. A6 k( D! S
) C, N8 t! p+ J# l4 H9 }2 ?1 w
但係掉反轉諗,可能佢地出機以為要大數據用量,咁用唔晒咪好浪費,...結果咪上網睇 YOUTUBE 同玩 ONLINE GAME...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% {' ^1 ^. f* y& I0 _* P
咁你結果轉左台?os.tvboxnow.com# D! D3 q/ d5 c' f4 D
satoshi23 發表於 2015-7-23 05:03 PM
公仔箱論壇7 o# ~  y# {& ?; H2 X' ]  S

$ `9 k; w' E/ v係呀,而家中移動囉...
我去準備下早餐同午餐要煮 既野先,你地繼續,我等陣再返嚟!!!tvb now,tvbnow,bttvb0 @/ ]8 G2 v4 Y6 ^9 g  y. o& v$ D% D
幫手提貓貓去 J 神 度領獎呀!!! ...
6 a) \, u9 ^+ g9 E+ |% Y+ U9 a$ |公仔箱論壇gracechanstuart 發表於 2015-7-23 05:04 PM
2 z3 C- x2 M: n* k9 r# i* y8 k
8 c8 t! x# E. {9 R: eos.tvboxnow.com貓貓好能未有得蛇住,佢閃完之後冇上來啦...