返回列表 回復 發帖
今日人日,祝大家身體健康!萬事勝意!
呢位新朋友你好,新年第一次見,恭喜發財
lhy92725 發表於 2015-2-25 02:16 PM
以前剩係去[香港 TV 劇集]DOWNLOAD 做CD-ROM ma...
我比較多BT,好怕空間下載,怕中毒...
不過遲D版權法通過之後都睇怕要轉晒空間下載.
唔係呀,我意思係我係cd-rom,即係通常只看不回覆...
CD-ROM-----》只看不回覆?

點解

新朋友點稱呼呢
lckiong 發表於 2015-2-25 03:19 PM
多數唔回覆,...因為以前去開BT區多呀,多數回:Thanks ...
咁囉...
放假就可以玩夜D咯
lhy92725 發表於 2015-2-25 09:50 PM
有咩提議?週圍都好多人喎,尤其大陸人,搞到近依幾年我連旺角都唔多想去...
早晨啊!
眼瞓又瞓唔着
chan200308 發表於 2015-3-1 10:11 AM
其實好想訓番... ,不過俾屋企人嘈醒訓唔番...
今日老麥全日有3號早餐...
甘即系可以便D?
lhy92725 發表於 2015-3-1 11:30 AM
唔係平D,...只不過可以起身遲D 都仲可以去老麥叫早餐...
不過得3號精選早晨,仲要係星期日先全日供應喎...
有 D 網站專門用人地既版權公仔,加 D 減 D 摒凑雜炒 吸引網上點機率 !!下便又有一個!

gracechanstuart 發表於 2015-3-2 03:34 PM
都要有心機搵先得,...
甘你快D變種做水牛啦
lhy92725 發表於 2015-3-3 08:23 AM
點變種做水牛啊?買一隻仲快喎...

大家早晨啊!
感覺上泰國好多禁忌...
突然覺得好鬼死凍
lhy92725 發表於 2015-3-4 09:54 PM
可能因為落雨掛...
受一股清勁至強風程度的東北季候風影響,本港今日密雲,有幾陣雨及薄霧,風勢頗大,日間各區氣溫普遍徘徊在17度左右。預料東北季候風會在未來一兩日繼續影響華南沿岸,該區仍有幾陣雨及薄霧,風勢頗大。
本港地區(三月五日,星期四)天氣預測

密雲,有幾陣雨及薄霧。早上天氣清涼,最低氣溫約16度。日間最高氣溫約19度。吹清勁東風,間中吹強風。

展望:星期五仍有一兩陣雨及薄霧。週末期間天色較為明朗。

受一股清勁至強風程度的東北季候風影響...
大家早晨。

e...今日元宵喎。

祝大家元宵快樂!