返回列表 回復 發帖
傻貓午安,大家午安
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
冇,d人又躲在家裡偷吃嘢
人係有,不過全部得個睇字囉,煩到死,唔係買嘅死開啦
你都混吉嘅,要比唔可以自己攞黎比啊,煩我做乜
梗要咨询下意见架嘛
你栋系度嘅目的米就系等人咨询嘅咯
lhy92725 發表於 2013-7-21 04:59 PM
我栋係度,係要俾d買嘢嘅人黎搵我,唔係俾d廢材黎煩我
你今時今日啲服務態度點得咔 係我都唔搵你買啦
Anonymous 發表於 2013-7-21 07:07 PM
因為你唔係黎買嘢嘅人彈開
kk倒老細米
lckiong 發表於 2013-7-21 07:08 PM
賣咗4架
都唔夠燈油火蠟铺租,更何況你的糧
lckiong 發表於 2013-7-21 07:24 PM
我一個人4架,仲有其他人嘅,好冇
傻貓煮埋俾我吃
飛鴿傳過嚟俾你都凍嗮啦

自己出去搵嘢食仲好
lckiong 發表於 2013-7-21 08:00 PM
試下傻貓有冇良心
傻貓晚上好,大家晚上好,放工
傻猫早投,大家早投
傻猫早晨,大家早晨
你就好啦,可以出去
我依度唔得