返回列表 回復 發帖

七月節晨早流流見到啲咁嘢!

同個車主傾開偈,話新車落地,求個安心喎,我問佢要幾錢

佢話全餐$9000
perfectman 發表於 2016-8-7 10:08 AM
多餘,咁驚就唔好係d咁嘅日子出車啦。無啦啦洗多幾千銀。攞黎派親戚好過啦。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK甘有閒情啊
lhy92725 發表於 2016-8-7 06:04 PM
係新加坡生活,日日都必需行幾公里路,當消磨時間囉。
但係好奇怪,上網睇人玩要刻意去搵d精靈,但係我就見到附近有篤一篤就可以捉。
KK 犀利捉晒小精靈嗎....
free2penny 發表於 2016-8-7 06:16 PM
冇傻啦,我應酬下個潮流嗻,我已經打算放棄架啦
想要特別D小精靈
free2penny 發表於 2016-8-7 06:18 PM
人生在世咁多嘢可以做,何必浪費係d遊戲度咧。
可以發展商機

Pokemon GO新商機 「小精靈教練」 時薪156元

http://hd.stheadline.com/news/daily/wo/476259/ ...
free2penny 發表於 2016-8-7 06:24 PM
1.依d工可以做幾耐?
2.你肯放棄目前依份工而轉職?
路人甲果然係老江湖,逃唔出你對淫眼!

perfectman 發表於 2016-8-9 07:30 PM
有乜特別
KK兄
jeffryngo 發表於 2016-8-9 08:38 PM
Jeff你好
凸點bra
perfectman 發表於 2016-8-9 08:39 PM
着咗等于冇着,唔着更好
最近換咗新工唔得閑返黎真抱歉。遊戲都唔係咁得閒搞啦。
下個月又5千頁,龍虎榜成員全部三個月糧啦。
貓貓。老陳,CEO 5個月。
多謝大家支持。
大家好
無KK早晨,新加坡有蚊患哦,KK小心
lhy92725 發表於 2016-9-4 09:05 AM
既來之者安之。
多谢三个月粮
yxx01 發表於 2016-9-4 08:45 PM
你都好犀利下,我用咗百幾億,依然爬唔到你頭
現在蚊已經同小強一樣嘅地位了
lhy92725 發表於 2016-9-4 12:13 PM
蚊厲害d,輕則入院,重則死忙。
多謝大家嘅祝福
老實講,今年生日點講都係異鄉,話開心或高興都係呃你地嘅。
只會多一份思鄉情懷出黎。點都好啦,希望以後嘅人生路會順暢,唔好咁多波折。
再次多謝大家嘅祝福
異鄉有咩唔同啊
yxx01 發表於 2016-9-7 08:08 PM
好大嘅唔同。
身邊冇人冇物,自己又唔係公民。
做乜嘢都好似阻手阻腳。