返回列表 回復 發帖
that's why i hate talking to christians.
Pedestrian_A 發表於 2016-7-17 02:04 PM
咁就唔好話討厭,大家研究下嗻
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
what i know is...  if you are not christian, you will go to hell.  however, muslim says they will go to heaven and there are 72 virgins waiting...
Pedestrian_A 發表於 2016-7-17 02:06 PM
一個話耶穌係神的兒子,一個話耶穌係先知之一。
最近邊度有財發啊?咁多人做咗親王嘅?
this is what happened before...
i bought a new car with v8 engine two years ago.  this christian guy has nothing to do saying i am wasting money on fuel.  i said it doesn't make sense t ...
Pedestrian_A 發表於 2016-7-17 02:31 PM
其實依架車嘅科技大同小異,省唔得幾多。
原来我有7日未返過黎
其實呢個遊戲玩D咩架,好似最近真系紅到爆
lhy92725 發表於 2016-7-26 10:55 PM
我都有興趣玩架,可惜新加坡未有。
不過前提係消磨時間,絕對唔似d傻老咁,誓要捉嗮的精靈為止
KK在新加坡似乎混得唔錯哦
lhy92725 發表於 2016-7-26 11:41 PM
做得外劳点会唔錯啦,既來之,則安之啦。
炒價過 7 萬港元!大量《Pokemon GO》玩家網上兜售高等帳號有價有市

近期大熱的《Pokemon GO》已經推出了兩個星期,而且目前更在歐美多國掀起了史無前例的熱潮,當中某些 Pokestop 更吸引到大量玩家守候,所以有 ...
perfectman 發表於 2016-7-27 09:30 AM
其實我唔會理會人地點玩,最緊要係我玩遊戲,唔係遊戲玩我。
捉晒
free2penny 發表於 2016-7-27 09:46 AM
我絕對唔會
甘如果出佐糧嘅今個月唔出現,KK老細米蝕水咯
lhy92725 發表於 2016-8-1 09:32 PM
甘KK老細又唔志在嘅
lhy92725 發表於 2016-8-1 11:27 PM
知就好啦,d碎銀,多多都有
KK兄,早晨 
jeffryngo 發表於 2016-8-2 11:52 AM
哇,好耐冇見,去邊度發達啊
现实都有咁多碎銀啊
yxx01 發表於 2016-8-2 11:43 AM
現實仙都唔仙下
系得新加坡生活,梗有幾仙嘅
lhy92725 發表於 2016-8-2 11:14 PM
其實新加坡邊有咁好啦。係大馬實在太差嗻。
認同,新加坡其實好悶架
jeffryngo 發表於 2016-8-3 09:48 AM
係架,所以d新加坡人一有假期就出國旅行架。
終於可以玩pokemon go,果然第一隻就捉做皮卡丘