返回列表 回復 發帖
仲老細講,天氣咁熱,唔出返堂車俾我坐我唔出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
證明咗你係公司嘅職位唔重要不過我都係
重吾重要吾系重点,重点系你妄图挑战老细嘅权威
lhy92725 發表於 2013-7-12 01:06 PM
只要你係公司不可少的人物,老細嘅權威,唔值一嗮
老細會請你打包走人
lckiong 發表於 2013-7-12 02:41 PM
因為你唔係公司不可少嘅人物
呢个世界边有话无佐边个吾得架
随时都揾到人代替你啦
lhy92725 發表於 2013-7-12 03:53 PM
唔係咁講架,你可以換人,但系新人未必仲你咁夾,唔夾質量就會下跌
D老细吾系甘想,最紧要自己吾会比D员工要挟到
lhy92725 發表於 2013-7-12 06:00 PM
所以咪係要睇你自己囉
東家唔打,打西家
lckiong 發表於 2013-7-12 06:34 PM
一直跳巢,到最後吃虧的是自己

傻貓晚上好,大家晚上好
傻貓晚安,大家晚安
傻貓早安,大家早安
傻貓午安,大家午安
應該係