返回列表 回復 發帖
水晶唔開心點解啊
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
唔開心都唔開心完啦 , KK 收風收得咁慢的
satoshi23 發表於 2015-10-16 03:12 PM
收得快就唔叫KK啦收得慢先證明件事唔關我事架嗎
既然唔開心完咗,講出黎都冇壞啦,就講俾我聽啦
penny天后真好人派彩迟d再派,先俾天后奖赏
free2penny3 秒前TVB 30000000 元
積分轉出

評分次數

我都係好人
chan200308 發表於 2015-10-17 01:17 PM
點好人法
同KK 一样
yxx01 發表於 2015-10-17 01:32 PM
我住阿拉伯wor你都一樣
系啊,有100亩油田,你有几多
yxx01 發表於 2015-10-17 02:39 PM
我住嘅地方好奇怪,雖然叫馬來西亞,但係冇馬來人,阿拉伯人就好多
孟加拉定阿拉伯啊
yxx01 發表於 2015-10-17 03:49 PM
阿拉伯多d,無論馬來人定孟加拉,加入咗阿拉伯宗教,就會拋棄自己嘅文化,變成阿拉伯人架啦
3100頁派彩,多謝大家支持
pknoface2 秒前TVB 200000 元
積分轉出
hongkong636620 秒前TVB 200000 元
積分轉出
jeffryngo40 秒前TVB 18900000 元
積分轉出
perfectman1 分鐘前TVB 500000 元
積分轉出
lckiong2 分鐘前TVB 2200000 元
積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 16200000 元
積分轉出
yxx012 分鐘前TVB 34800000 元
積分轉出
mnb11233 分鐘前TVB 900000 元
積分轉出
satoshi233 分鐘前TVB 17400000 元
積分轉出
free2penny3 分鐘前TVB 36900000 元
積分轉出
gracechanstuart3 分鐘前TVB 300000 元
積分轉出
Pedestrian_A4 分鐘前TVB 3900000 元
積分轉出
hungyu4 分鐘前TVB 1200000 元
積分轉出
chan2003084 分鐘前TVB 3700000 元
積分轉出
完美俠冇收訪問咩?事態經過你應該全程錄低,應該可以幫到警方
jeffryngo 發表於 2015-10-18 11:55 AM
冇錯啦,身為一個良好市民,有必要現身將整件事向公眾交代。
亦要俾公眾學習模範市民。
以前佢無甘富貴架
lhy92725 發表於 2015-10-18 12:28 PM
唔會進步嘅咩
陳爺爺已經老啦,凡事唔好太張揚
恭喜 羊兄 回帖數量到達 2000 帖
yxx0111 秒前TVB 20000000 元
積分轉出
大家早午晚
大家早午晚