返回列表 回復 發帖
你都叹气
yxx01 發表於 2015-10-6 08:20 PM
過條橋就搵美金,你唔嘆氣咩
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
幾時過橋搵美金
过桥渣巴士
yxx01 發表於 2015-10-6 08:36 PM
幾好架,聽聞都有4~5000美金,不過好辛苦。
4~5000美金咁多,份份工都辛苦噶啦
yxx01 發表於 2015-10-6 08:50 PM
我口中講嘅美金,即係新幣
唔少嘅啦,如果有4-5000美金,我都過橋啊
jeffryngo 發表於 2015-10-6 11:29 PM
过条橋賺新幣,新幣對美金1.4:1,其實相差唔遠,其實我都計劃緊
八達嶺=出名
Pedestrian_A 發表於 2015-10-7 05:05 AM
出名有鬼用咩,上到去,行都行唔到,就落返黎,冇意思啦。
去長城,首選司馬台,去完再去古北水鎮行街
知頭知路就梗系啦,問題第一次嘅話又跟團的,唯有跟住人衫尾架啦
lhy92725 發表於 2015-10-7 12:20 PM
訂團前,同團講
KK兄, 要就快D安排囉
jeffryngo 發表於 2015-10-7 01:55 PM
但係個邊實在太多自己人,所以去到都好難搵工
有得讲数噶
yxx01 發表於 2015-10-7 01:56 PM
你俾錢佢賺,佢唔去你咪冇跟囉,講乜數嗻
去KL要去雙子塔拍照...其實也沒什麼特別
Pedestrian_A 發表於 2015-10-7 02:03 PM
個雙峰塔我由細睇到大,對我黎講真係冇乜特別,兼有d肉酸在加上個邊已經俾山藩同孟加拉入侵,冇乜事真係唔好去個邊啦,俾人搶嘢事好,俾人強姦就事大啦。大馬警察捉唔到人架
那麼嚇人
Pedestrian_A 發表於 2015-10-7 03:16 PM
我屋企開窗口就睇到雙峰塔,你話咧
究竟有幾差呀!
free2penny 發表於 2015-10-7 03:20 PM
差到冇人冇中打劫過,你話咧
吹水
Pedestrian_A 發表於 2015-10-7 03:36 PM
住首都嘅,個個開窗都見到雙峰塔架啦
雙峰塔甘高,離好遠都睇到啦
而且KK系有錢人,住嘅地方肯定吾會好偏僻架啦
lhy92725 發表於 2015-10-7 03:46 PM
我唔算有錢,只不過雙峰塔真係好高咁解嗻
KL應該都吾算好大
lhy92725 發表於 2015-10-7 04:01 PM
細到無得頂啦