返回列表 回復 發帖
朋友就可以咁咗?
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
你的朋友去你家做這種東西, 你ok?
Pedestrian_A 發表於 2015-9-24 03:31 PM
貓係另類d嘅所以點解經常聽到貓叫春就係咁解啦
其他動物交配唔會話俾全世界聽我地交配啦貓會
聽唔到就當冇架啦
睇咩都得

睇你冲凉
yxx01 發表於 2015-9-24 06:07 PM
果然另类
猫系开放的动物  
yxx01 發表於 2015-9-24 06:10 PM
所以觉得冇问题
在“916集会”发言人嘉玛预言茨厂街明天星期六或发生骚乱后,中国驻马大使黄惠康今天特地走访茨厂街,并表明中国政府反对一切形式的种族主义,也反对任何破坏社会公共秩序与稳定的严重暴力事件。
据《当今大马》报道,黄惠康是在吉隆坡小贩公会主席洪细弟等的陪同下走访茨厂街,并在之后召开记者会强调,中国政府反对一切形式的恐怖主义、反对任何针对特定主义或族群的种族主义和极端主义。

連強國依d不問世事嘅國家都企出黎,你睇下大馬種族歧視幾嚴重。
發生咩事啊
lhy92725 發表於 2015-9-25 09:40 PM
大馬山藩要大馬唐人街,分一半俾佢地。
強國點會不問世事,最多事就真
Anonymous 發表於 2015-9-25 10:51 PM
但係好多時候真係唔出聲嘅wor
睇下咩事啦,影響到佢政權嘅就肯定理
lhy92725 發表於 2015-9-25 10:54 PM
依個唔關政權事,再加上佢唔理,對佢係冇乜影響。
有錢歡迎買地開店
Pedestrian_A 發表於 2015-9-26 03:29 PM
話明山藩,點會有人嘅邏輯。山藩會咁,歸根到底都係政府嘅錯。
公司要上市,一定要俾30%山藩,如果唔俾,冇得上市
山藩買屋有特別折扣
山藩買車,同銀行借錢,利息特別低
輔助貧窮計劃,得山藩可以申請
成績比他族差入大學冇問題,他族成績再好入大學要申請,而且未必輪到你
乜都等政府養,等政府俾。

他族將個樣嘢做紅咗,就要搶,要領。自己係咁優質嘅環境都會輸俾其他種族,又唔檢討下自己。
你依個形容就唔啱啦,如果大家係同一個環境上比,就話人比人,比死人嗻。
問題係好明顯佢嘅優勢好到極,依然可以輸俾人,就真係要檢討下啦。
大家早晨
恭喜羊兄回帖數量到達1000帖
yxx012 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
下個月開始,龍虎榜成員每月有量出