返回列表 回復 發帖
依架興TVB$10億10億咁俾我
chan200308 發表於 2015-8-27 02:19 PM
等我做元老先
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
7億小兒科啦,我呢邊D小村官都閒閒地三幾億啦
lhy92725 發表於 2015-8-27 02:24 PM
村官三幾億點黎嘅先,大馬首相7億美金係中東佬捐嘅wor
KK下午好!
mnb1123 發表於 2015-8-27 02:31 PM
1123下午好
有人認頭捐米得咯,我呢邊果D講吾出點黎嘅
lhy92725 發表於 2015-8-27 02:43 PM
有人認就唔使搞到示威啦。
強國人民可以用咁嘅方法,楓葉國唔得,因為楓葉國大部分嘢都係入口嘅,所以一定受美金影響。USD$1:CAD$1.33
Pedestrian_A 發表於 2015-8-27 03:31 PM
身在其中先會明其利害依d嘢貓貓係唔會明嘅
計劃很多東西但現在USD高不能做
Pedestrian_A 發表於 2015-8-27 04:05 PM
網上經常好多強國人耍嘴炮,日日話強國點強點強,得罪強國用經濟核武炸死你真正經濟強國先係美國,唔使得罪佢,都玩死你
其實我可以節省d錢,因為我沒有花額外的錢
Pedestrian_A 發表於 2015-8-27 04:21 PM
省錢係冇辦法中嘅辦法,但係日常生活,其實可以省得幾多啦人人話經濟唔好就唔好出街,其實你係屋企咪係一樣消費緊,水電費,肥皂,洗髮水,沐浴露,牙膏等等,莫非你可以唔用咩
你可以唔要用o架
lckiong 發表於 2015-8-27 04:45 PM
我唔可以唔用你就冇问题
KK 午安
satoshi23 發表於 2015-8-27 04:48 PM
satoshi下午好
果D都系有限錢嘅遮,有份普通嘅工都應付到
lhy92725 發表於 2015-8-27 05:22 PM
自己俾自己咪有限钱囉,你俾一家大小睇
大家早午晚
甘你要養埋一家大細就系辛苦D咯
不過"靜以修身,儉以養德",其實生活可以好簡單
lhy92725 發表於 2015-8-27 09:34 PM
養一家大細,只要係中等家庭,一定會經歷,你可以選著單身,但將來你都要養你父母,都係個句,除非你父母大把,你係賺錢買花戴。
如果唔係,依個問題遲早要煩。
用得其所、也可以好精彩……
hungyu 發表於 2015-8-28 03:36 AM
支持你依句,前提係要有得“用”
正常的生活不是問題但我有一個計劃"fan"新老爺車...
Pedestrian_A 發表於 2015-8-28 04:44 AM
翻新老爺車有錢人嘅玩意,翻新咗賣出去好值錢加
中國GDP(國內生產總值)已經超越美國,
一個當頭起嘅中國,點都會打贏衰落中嘅美國。

睇下烏克蘭,就係美國佬搞出嚟嘅爛攤子
宜家美國佬搞唔到大陸,就想嚟搞香港,
不過香港人見識過你美國佬搞烏克蘭之後,
仲 ...
perfectman 發表於 2015-8-28 09:48 AM
國內就緊強國犀利啦,問題係國際影響力咧。你睇下美國為咗牽制中國發展南中國海。
美總統近依幾年訪問越南,菲律賓,大馬等東南亞國家。難道東南亞國家可以say no咩?美國都未出手,就聯合咗咁多國家黎牽制囉。