返回列表 回復 發帖
好似電腦甘,都有個窗架,你無理由未完就關曬D窗口架
lhy92725 發表於 2015-8-21 04:47 PM
睇黎你唔明白我嘅意思通常我地開咗個file有個窗口,copy嘢入去果陣多一個輸送窗口,只要唔關輸送窗口係冇問題嘅。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
基本上我相關的窗口在操作中都吾會關嘅哦
lhy92725 發表於 2015-8-21 05:33 PM
唔鐘意睇咁多格仔
4.0.4?
我用ES Explorer 可以背景copy哦
lckiong 發表於 2015-8-21 05:37 PM
乜嘢黎架我講緊windows wor
KK晚上好。
kingsleyyu 發表於 2015-8-21 05:45 PM
魚兄晚上好
大家早午晚
點解我乜都睇唔到
有用adblock

無用adblock

perfectman 發表於 2015-8-22 03:14 PM
咁我有用adblock都係睇到以上广告。
咁得意?
perfectman 發表於 2015-8-22 09:27 PM
因为我冇去block
block得太干净,连表情都用唔到

邊有問題呀?
perfectman 發表於 2015-8-22 09:34 PM
我就唔得
大家早午晚
香港有:

大陸有:

究竟邊間打邊間?
perfectman 發表於 2015-8-23 11:15 AM
名唔重要嘅最紧要童叟无欺嗻
大陸買金梗唔得啦
lhy92725 發表於 2015-8-23 12:31 PM
咁買玉咧?
玉器據聞是台灣買最好
lhy92725 發表於 2015-8-23 02:41 PM
乜唔係緬甸咩
聽聞都系假嘅
lhy92725 發表於 2015-8-23 04:48 PM
好彩你話聽聞世界上最靚嘅玉名為裴翠,即係緬甸玉得緬甸先有架