返回列表 回復 發帖
甘會好PK嘅哦
lhy92725 發表於 2015-7-30 03:43 PM
所以等新電腦原裝win10就好又唔使錢,唔使嗮你時間升級
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
剛剛行過啲電腦舖,見到部 HP notebook, $2100,有無咁平呀?
perfectman 發表於 2015-7-30 05:10 PM
有嘅,睇下咩配置咯
lhy92725 發表於 2015-7-30 05:13 PM
依個道理貓貓都明,你唔明

評分次數

剛剛睇清楚晒咩係香港人嘅真面目,
1)搭巴士,坐我後面嗰個港女,全程大大聲講電話,仲內有超級粗口。我已經揀㗎靜音巴士先上㗎喇
2)喺三星中心,一個男人,走上去發爛,個CS話佢root機root死咗,三星唔保,佢就用 ...
perfectman 發表於 2015-7-30 05:36 PM
“係嘅係嘅,我地人工包鬧嘅,不過鬧完就好走喇,唔好阻住後面嘅人”可以講依句算唔錯架啦大馬只可以笑住口咁睇住佢咋
大家早午晚
notebook喎,之前我見最平最平嗰D都要3千幾啦
今日睇嗰部,行win8嘅(行得win8都唔會話太差啦),$2100,仲有幾部3千以下
perfectman 發表於 2015-7-30 08:35 PM
一分钱,一分货,依個道理永遠存在係依個世界
satoshi嘅問題經已解答,唔使我答啦
基本上一分錢半分貨仲合理,絕對無一分貨半分錢嘅
lhy92725 發表於 2015-7-31 01:38 PM
形容词嗻,唔使咁讲究嘅
两条傻友,係都要咬赢咗有钱分咩

評分次數

新觀點可以賺錢唔驅啊
都市人,好難唔市儈㗎喎
perfectman 發表於 2015-7-31 05:50 PM
咁我就唔認同啦,都市人生活艱難某部分市儈好正常啊。
鄉下人大部分都咁市儈又點話啊
大家早午晚
大馬咁嘅環境,搵多搵少都係洗多架啦。
大家早午晚

貓貓沒有戀愛經驗?
Pedestrian_A 發表於 2015-8-2 06:27 AM
睇佢講嘢嘅方式我覺得冇
咁我呢
chan200308 發表於 2015-8-2 11:24 AM
你都係一樣