返回列表 回復 發帖
你第一天認識貓貓?
Pedestrian_A 發表於 2015-4-10 03:55 PM
satay貓
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林

MBB
我出现啦
D人走曬啦
lhy92725 發表於 2015-4-11 01:38 PM
咁快咩
KK週末生意特別好,層樓又供少幾個月啦
mnb1123 發表於 2015-4-11 01:49 PM
供車就話嗻供樓一期都2500馬幣啦點賣人工都唔會多2500啊話
樓有一半系人地供嘅
lhy92725 發表於 2015-4-11 02:13 PM
邊個人地咁好
即是一份人工全部供都供唔起?我呢度如果俾10%首期,每個月供$1500.供30年,都可以買到唔錯學區。
mnb1123 發表於 2015-4-11 02:16 PM
我俾15%首期,依然要供2500,35年,你果邊係邊度
KK我要瞓啦、週末愉快
mnb1123 發表於 2015-4-11 02:17 PM
1123好夢
除非租到3000啦,如果唔係,自己住咪仲好
賺石灰錢
派乜嘢錢
石灰洗幾多錢呀?你要嚟我公司抬,你雙手抬到幾多任你抬

你應該話賺石屎錢
好啲嘅石屎成萬蚊港紙一車㗎
perfectman 發表於 2015-4-12 10:21 AM
隨便啦,賺錢供樓就係啦
KK午安
CC517 發表於 2015-4-12 12:24 PM
返黎啦
耐冇见
要求人比野你嘅時候
先問下自己付出咗啲咩
唔好咩都覺得係應份
perfectman 發表於 2015-4-12 02:08 PM
我有交稅,冇犯法,所賺嘅錢都用黎激進國家經濟發展
咁咪係一個安份守紀嘅好國民囉
perfectman 發表於 2015-4-12 03:03 PM
所以我要求政府做嘢,係合情,合理,合法同合邏輯
你諗多左啦,排專科通常都唔會即時有生命危險,不過其實有冇生命危險都唔知,因為醫生都未睇。

我想話:我唔係話嫌排政府醫院排得耐,冇錢睇外面專科係咁架啦,不過我手上有幾個排期,最近排新症排左2年4個月就 ...
kingsleyyu 發表於 2015-4-13 11:09 AM
咁長時間,蓄夠錢睇外面嘅專科都未等到政府
KK大大午安
chenwenwu 發表於 2015-4-13 02:00 PM
文武兄下午好
咁又唔係,香港乜野都貴,...好難儲到錢...
kingsleyyu 發表於 2015-4-13 02:47 PM
貴係我地d窮人嗻
買股票啦,最近買親都發財啦
lhy92725 發表於 2015-4-13 03:21 PM
魚兄快d去買啦,唔發搵satay貓啱架啦