返回列表 回復 發帖
你未來老婆吾要你啦
lhy92725 發表於 2015-4-2 05:57 PM
有你相伴就得啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
個細路果然係不正常...
kingsleyyu 發表於 2015-4-2 10:31 PM
可能個細路覺得完美俠唔正常,整鬼佢咧
點解我睇親d貓都吃人嘅
吾食你米執到咯
lhy92725 發表於 2015-4-3 11:52 AM
都吃我架
中国多个政府网站被黑客组织匿名者的菲律宾成员入侵。

被入侵的主要是县市级政府网站。

黑客将网站首页改为菲律宾国旗和组织的标志,并留言说,中国政府在南中国海和西菲律宾海做出一些欺压行为,声称拥有领土领海主权,但却缺乏证据。组织因此号召支持者,对抗这种专制暴政。
KK唔中意靚女,中意婐女
mnb1123 發表於 2015-4-4 01:02 PM
我鐘意熟女
吾著衫的熟
lhy92725 發表於 2015-4-4 01:49 PM
satay猫
有個新朋友黎搵KK哦
lhy92725 發表於 2015-4-4 09:02 PM
混吉黎嘅嗻
大家好最近比较忙~~比较忙~比较忙~
KK買佐樓,買佐車,要繼續賣好多電腦先得
lhy92725 發表於 2015-4-7 11:51 AM
仲賣電腦跟住落黎賣血先得掂
賣血?

你有無病㗎,唔好害人喎
perfectman 發表於 2015-4-7 01:46 PM
就係有病先要賣血邊個叫依個世界咁唔公平
KK突然講公平?無佐好耐架啦
lhy92725 發表於 2015-4-7 02:41 PM
就係冇做先要向世界發出不滿
就係知道依個世界上冇公平先要反架嗎有反黎做乜就好似d窮人永遠反d有錢人咁
傳聞強國清明極度恐怖,唔知係咪真嘅咧?
呢度恐怖D
chan200308 發表於 2015-4-8 11:09 AM
我依度好安全架
邊方面恐怖啊?
lhy92725 發表於 2015-4-8 11:12 AM
考子超級多