返回列表 回復 發帖
廣告時間:
2014年水區最受歡迎吹水會員 [提名帖]
提名時間即將於2015.01.20 23:59 GMT+8截止
敬請踴躍參與, 以獲得豐厚獎金

香港入口: http://www.tvboxnow.com/thread-3199431-1-1.html
中國入口: http://50.7.31. ...
blacker14tt 發表於 2015-1-19 03:26 PM
唔參加得唔得啊對我黎講,吹水區活躍嘅每位都有莫大嘅功勞全部活躍嘅自動入選咪好囉,再加上都唔係好多人嗻
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
侯爵不難,再花個15億就可以了。
附件要再升級,那要變成論壇元老才可以,那就真的是不簡單了。
chenwenwu 發表於 2015-1-19 11:02 PM
對我來說“侯爵”已經蠻難了
已經俾人拍扁?
金石良 發表於 2015-1-19 11:22 PM
言兄
KK大大已經是侯爵了
chenwenwu 發表於 2015-1-20 12:11 AM
就是啊現在要去公爵就難上加難了
道可道,非常道。名可名,非常名。无名天地之始;有名万物之母。故常无欲,以观其妙;常有欲,以观其徼。此两者,同出而异名,同谓之玄。玄之又玄,衆妙之门。
2100頁派彩,多謝大家支持
blacker14tt1 秒前TVB 21000000 元
積分轉出
chan20030810 秒前TVB 21000000 元
積分轉出
chenwenwu22 秒前TVB 21000000 元
積分轉出
巧開來30 秒前TVB 21000000 元
積分轉出
gracechanstuart41 秒前TVB 21000000 元
積分轉出
BeiDouChef52 秒前TVB 21000000 元
積分轉出
Pedestrian_A1 分鐘前TVB 21000000 元
積分轉出
金石良1 分鐘前TVB 21000000 元
積分轉出
perfectman1 分鐘前TVB 21000000 元
積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 21000000 元
積分轉出
CC5171 分鐘前TVB 21000000 元
積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 21000000 元
積分轉出
其實呢度都算起得快了,以最近的人氣黎講
lhy92725 發表於 2015-1-21 11:43 AM
多得大家嘅支持
多謝kk bro 2100頁獎金,順便計埋我嗰幾多千帖獎金啦
金石良 發表於 2015-1-21 01:53 PM
你得個200幾帖
原來我也有300多啊!
巧開來 發表於 2015-1-21 05:26 PM
是啊,继续努力很快可以入榜
KK 下午、傍晚、跟住 晚上好!!!

多謝 KK 2100 頁 大獎!!!http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/ ...
gracechanstuart 發表於 2015-1-21 05:42 PM
Grace凌晨好多谢支持
KK真係慘!
比人標籤咗做鹹濕仔
perfectman 發表於 2015-1-21 09:05 PM
我有乜所谓啦最紧要大家高兴
唔知 不正常人類研究中心 同 豆腐佬 ge 畸形人類研究科 有咩分別le?
SweetLemon 發表於 2015-1-22 10:55 AM
分別係一個乜都傾,一個乜都唔傾
唯一吾同就是KK是主角,被小強拉佐去拍片
lhy92725 發表於 2015-1-22 10:56 AM
唔好亂講
KK頂左豆腐佬嘅 畸形人類研究科黎做,有冇生意?
Anonymous 發表於 2015-1-22 01:20 PM
唔同嘅方向黎架佢有佢做,我有我做
Android 5.0如何更改按电话号码嘅声啊
你甘高級啊?我只用到4.4遮
lhy92725 發表於 2015-1-22 03:47 PM
讲出黎就慚愧女友送咗部samsung galaxy S5俾我
哇,你女友果然富貴人家哦,你執到啦
其實Android系統好容易上手,試多幾次你就識了
lhy92725 發表於 2015-1-22 04:20 PM
問題係我d同事用我電話都用到抓頭
炫耀時間
老婆支付聖誕旅行費用
Pedestrian_A 發表於 2015-1-22 04:25 PM
grace唔好咁講我啦
又吾使曬命曬到甘嘅
lhy92725 發表於 2015-1-22 04:28 PM
我冇曬命啊
我不是Grace
Pedestrian_A 發表於 2015-1-22 04:44 PM
睇錯
當咗係Grace
lckiong 發表於 2015-1-22 04:55 PM
Shh
我終於看到我可以混淆別人
Pedestrian_A 發表於 2015-1-22 04:59 PM
用慣爛蘋果嘅人吾識用安卓?
lhy92725 發表於 2015-1-22 05:01 PM
冇錯,不過好快就慣
何為按電話號碼聲

係唔係鍵盤聲
lckiong 發表於 2015-1-22 05:29 PM
多謝小強其實我係俾人仙家咗同事話可以換聲,可以開關咋
你兩個就好啦
我女友只會送信用咭月結單比我!
我好想打死你哋呀!
perfectman 發表於 2015-1-22 07:55 PM
唔好羨慕
Note4 正好多喎,見我嗰朋友用緊我都心思思想換,不過我換咗電話無幾耐,再換好似好敗家
perfectman 發表於 2015-1-22 08:00 PM
價錢都差好遠再加上配置咁上下,我用嘅方式,根本無分別。我女友有問我係咪真係要note4,佢可以換俾我。我寧願選S5啦,方便帶出帶進