返回列表 回復 發帖
帖去第個帖到先有獎嘅
lhy92725 發表於 2014-12-22 11:03 PM
恭喜 貓貓 踩中 30589 暗樓
lhy927253 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK早
CC517 發表於 2014-12-23 11:14 AM
恭喜 外星貓 踩中 30598 暗樓
CC51756 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
貼心,就是我的名字!
(自己講完都覺得嘔)

互相學習嘛,我都經常給人講我是D(台語)
以後有人講我壞話,我來請教你!
perfectman 發表於 2014-12-23 07:05 PM
恭喜 完美俠 踩中 30606 暗樓
perfectman39 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
小強也消失了
Pedestrian_A 發表於 2014-12-24 04:55 AM
恭喜 路人A 踩中 30616 暗樓
Pedestrian_A23 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
祝KK兄聖誕快樂!

巧開來 發表於 2014-12-24 04:58 PM
恭喜 來來兄 踩中 30633 暗樓
巧開來3 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
大家聖誕節快樂
KK返黎啦,去佐邊啊
lhy92725 發表於 2014-12-24 05:17 PM
冇去邊,唔得閒返黎嗻
KK今晚有咩節目啊
lhy92725 發表於 2014-12-24 05:25 PM
冇節目
Thank you
Pedestrian_A 發表於 2014-12-24 05:27 PM
thank you for support
祝KK和小強和大家聖誕節快樂!
Pedestrian_A 發表於 2014-12-24 05:28 PM
大家咁话
像幾天沒見了,KK兄回來我也中了暗樓,真的謝謝啊!
巧開來 發表於 2014-12-24 05:46 PM
谢谢支持
這兩天我可能沒時問上來了,KK兄節日玩得開心點啊!
巧開來 發表於 2014-12-24 05:48 PM
来来兄也要玩得开心点
Merry Christmas KK

我贊助你個金樓
tvbkk123 23 秒前 TVB 500000000 元  積分轉出  
tamama 發表於 2014-12-24 06:11 PM
多謝嫲嫲難得黎到咁快走啊
歌仔都有得唱啦
平安夜~
失豬夜~
perfectman 發表於 2014-12-24 06:17 PM
依架嘅時代需要等到平安夜咩
大家早午晚聖誕節快樂
真係白癡無極限,驚警察搵你唔到咩?

perfectman 發表於 2014-12-25 10:41 AM
有乜問題打劫返黎嘅
25和26在馬來西亞是假日?
Pedestrian_A 發表於 2014-12-26 04:48 PM
25係假期,不過商場冇假放
換了這個頭像有沒有比較悠閒的感覺
chenwenwu 發表於 2014-12-24 08:49 PM
恭喜 文武兄 踩中 30666 金樓
chenwenwu1 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
多謝 KK 的 tvb錢。。。
SweetLemon 發表於 2014-12-24 07:47 PM
恭喜 凍檸姐 踩中 30660 暗樓
SweetLemon1 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
9:14pm post聖誕大餐的照片
Pedestrian_A 發表於 2014-12-25 05:09 AM
恭喜 路人A 踩中 30680 暗樓
Pedestrian_A46 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
你回來了!
Pedestrian_A 發表於 2014-12-25 05:10 AM
恭喜 路人A 踩中 30681 暗樓
Pedestrian_A1 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
肥肉變肌肉,去健身房
Pedestrian_A 發表於 2014-12-26 04:59 AM
恭喜 路人A 踩中 30706 暗樓
Pedestrian_A3 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
KK記得返黎哦
lhy92725 發表於 2014-12-28 11:37 AM
邊會忘記你d啊