返回列表 回復 發帖

大家早午晚
Thank you!
Pedestrian_A 發表於 2014-12-17 03:26 PM
想點
拾得返嚟派$$$啦
lckiong 發表於 2014-12-17 03:29 PM
知你掛住d錢
好有誠意喔
lckiong 發表於 2014-12-17 03:29 PM
多得濟

丿
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_005.gif想贏
Pedestrian_A 發表於 2014-12-17 04:53 PM
恭喜 路人A 踩中 30398 暗樓
Pedestrian_A40 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
KK 下午好
chan200308 發表於 2014-12-17 05:27 PM
恭喜 老陳 踩中 30403 暗樓
chan20030818 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
KK跌落暗樓未爬起身
lckiong 發表於 2014-12-18 09:28 AM
恭喜 小強 踩中 30415 暗樓
lckiong3 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
大家早午晚丿
有冇咁忙呀~
lckiong 發表於 2014-12-18 01:39 PM
KK大大下午好
chenwenwu 發表於 2014-12-18 02:02 PM
文武兄中午好
我返嚟喇!
perfectman 發表於 2014-12-18 02:32 PM
完美侠好耐冇见
仲有暗樓架?我以為無佐
lhy92725 發表於 2014-12-18 03:35 PM
有架钱作怪仲有架,玩到2030页就停咗佢啦
見到好殘忍嘅畫面

perfectman 發表於 2014-12-18 04:15 PM
教育嘅失败
哇,買甘多果D首飾做乜啊
一多就證明唔會系真野
lhy92725 發表於 2014-12-18 04:23 PM
买返黎呃人都好
呢D有乜好呃人啊,戴假嘅不如無戴
lhy92725 發表於 2014-12-18 04:35 PM
唔係咁講架,我嘅銀包都係翻架,貪佢設計夠實用,正版嘅價錢貴到離譜,但係身邊嘅人竟然唔信我用翻版嘅

Thank you!
Pedestrian_A 發表於 2014-12-18 04:56 PM
Welcome
KK兄各位早晚好!
巧開來 發表於 2014-12-18 05:24 PM
來來兄晚上好
我就好守規舉㗎,
喺知道嘅情況下,
無咩翻版野,
不過而家有好多時接觸到翻版都未必知!

我之前去買三星原裝電池,有哂雷射標籤,價錢又唔係特別平,咁咪無為意囉,之後部電話比咗細佬,佢話,大佬,假電嚟㗎喎 ...
perfectman 發表於 2014-12-18 05:34 PM
唔係特別平,即係有平啦
證明你是有錢人,個個都覺得你唔會用老翻
lhy92725 發表於 2014-12-18 05:36 PM
所以話名牌d嘢睇人嗻,一個人比人感覺係專用假嘢嘅,就算買真嘅黎帶,人地都會話假
钱作怪停止
金石良5 秒前TVB 900000 元
積分轉出
wasimasterQ1 分鐘前TVB 300000 元
積分轉出
o0月1 分鐘前TVB 200000 元
積分轉出
BeiDouChef1 分鐘前TVB 200000 元
積分轉出
SweetLemon2 分鐘前TVB 100000 元
積分轉出
CC5172 分鐘前TVB 100000 元
積分轉出
chenwenwu2 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
巧開來2 分鐘前TVB 1200000 元
積分轉出
Pedestrian_A3 分鐘前TVB 3500000 元
積分轉出
gracechanstuart3 分鐘前TVB 1700000 元
積分轉出
pknoface3 分鐘前TVB 2100000 元
積分轉出
perfectman3 分鐘前TVB 1700000 元
積分轉出
chan2003084 分鐘前TVB 16700000 元
積分轉出
lhy927254 分鐘前TVB 6900000 元
積分轉出
lckiong4 分鐘前TVB 3400000 元
積分轉出
恭喜 Ken兄 回帖數量到達 1000帖
pknoface3 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
何來#30496
lckiong 發表於 2014-12-19 05:29 PM
依個問題好耐咗啦,依架先發覺
啱,所以我啲衫褲都係無牌子嘅,
T-shirt/牛仔褲全部都差唔多款,質料亦差唔得好多,多個嘜頭,就貴幾百,我自己唔會徙呢啲錢。
我之前做製衣行業,做過Prada,一件T-shirt,成本唔過$30,但運返意大利,再運返 ...
perfectman 發表於 2014-12-18 05:16 PM
恭喜 完美俠 踩中 30444 金樓
perfectman2 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
18-12-2014 一個金樓,10位朋友平分500萬
wasimasterQ2 秒前TVB 500000 元
積分轉出
金石良9 秒前TVB 500000 元
積分轉出
巧開來19 秒前TVB 500000 元
積分轉出
chenwenwu31 秒前TVB 500000 元
積分轉出
lckiong38 秒前TVB 500000 元
積分轉出
lhy9272545 秒前TVB 500000 元
積分轉出
chan20030853 秒前TVB 500000 元
積分轉出
gracechanstuart1 分鐘前TVB 500000 元
積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 500000 元
積分轉出
Pedestrian_A1 分鐘前TVB 500000 元
積分轉出
KK 晚上好
chan200308 發表於 2014-12-18 08:54 PM
恭喜 老陳 踩中 30450 暗樓
chan20030853 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
好老公的定義見仁見智
lhy92725 發表於 2014-12-18 09:48 PM
恭喜 貓貓 踩中 30457 暗樓
lhy9272537 秒前TVB 3000000 元
積分轉出