返回列表 回復 發帖
我出現啦
blacker14tt 發表於 2013-7-30 12:26 PM
回去,現在主角是恐怖姨姨不是你
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我要代表姨姨懲罰你
chan200308 發表於 2013-7-30 12:35 PM
她給你代表才算
可是2500112
lovebearhl 發表於 2013-7-30 12:36 PM
哪裡有
你真的没死过~~~
老板娘也敢赶!!!
lovebearhl 發表於 2013-7-30 12:36 PM
主角的確是你
車車不是主角
chan200308 發表於 2013-7-30 12:37 PM
車車係樓主,唔係主角
車車係主角
chan200308 發表於 2013-7-30 01:12 PM
意姨姨走咗,主角換返車車
你地系度搞起义啊
lhy92725 發表於 2013-7-30 01:34 PM
蒼天已死,黃天當立
黃巾軍http://www.tvboxnow.com/images/smilies/default/tu13.gif" border="0">http://www.tvboxnow.com ...
o0月 發表於 2013-7-30 02:18 PM
我係明朝嘅
明朝太监当道喔
lhy92725 發表於 2013-7-30 02:28 PM
個果係清朝
梗吾系啦,东西厂果D全部是太监
lhy92725 發表於 2013-7-30 02:41 PM
至少唔係太監當道啦,仲有錦衣衛咧,再加上明朝出名嘅係刑法,清朝末代,就真係太監當道啦,太監好癡皇上咁,在宮外都有自己嘅生意
車車午安,大家午安
你有无读过中史架
lhy92725 發表於 2013-7-30 03:59 PM
全部都係睇戲講嘅
做國民教育~~
ricky867 發表於 2013-7-30 04:05 PM
國民教育乜嘢黎架
唔啱我依度
好大問題