返回列表 回復 發帖
KK
chan200308 發表於 2014-11-9 02:45 PM
恭喜 老陳 踩中 27777 金樓
chan2003082 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
估唔到完美俠咁嘅年紀對科技依然咁熱心,果然厲害
不太懂怎麼玩?需要熟悉一下規則。
chenwenwu 發表於 2014-11-9 09:48 PM
經常上來聊天就可以了
09-11-2014 一個金樓,8位朋友平分1000萬
chenwenwu2 秒前TVB 1250000 元
積分轉出
lckiong15 秒前TVB 1250000 元
積分轉出
巧開來29 秒前TVB 1250000 元
積分轉出
happy72102245 秒前TVB 1250000 元
積分轉出
lhy927251 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出
Pedestrian_A1 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出
perfectman1 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出
多謝KK兄奬金. 咁夜仲未训?
pknoface 發表於 2014-11-10 01:57 AM
见未訓咪快d派囉
咁早
chan200308 發表於 2014-11-10 02:11 AM
厲害咧
27827# tvbkk123
謝謝您的獎勵,我大概懂怎麼玩了。
感恩啊!
chenwenwu 發表於 2014-11-10 02:29 AM
多些聊天,踩中金樓就可以了,踩不中也沒關係,因為當天所有進來的朋友,都可以平分中金樓者的數目
Thank you!
Pedestrian_A 發表於 2014-11-10 04:53 AM
Welcome
KK 早晨
chan200308 發表於 2014-11-10 06:14 AM
老陳早晨
疑遭母薄責 十歲仔上吊

阿媽鬧兩句,十歲仔上吊險枉死。黃大仙慈民邨一名小學生,昨晚在住所疑因功課問題,被母親出言薄責,他竟然情緒激動,走入廁所用毛巾吊頸企圖自殺,幸其母及時發現,通知丈夫破 ...
chan200308 發表於 2014-11-10 10:06 AM
依架d後生嘅
投資多咗,每日有2千5百幾萬利息
lckiong 發表於 2014-11-10 10:14 AM
有3個Account啊
27845# chan200308
我不懂粵語,所以很多帖子 都看不懂。例如:呢條友仔是小強BB。
友仔是朋友的意思吧,呢條是【你的一位】的意思嗎?
chenwenwu 發表於 2014-11-10 10:16 AM
沒錯
玩ㄅㄆㄇㄈ冇人識喔
lckiong 發表於 2014-11-10 10:28 AM
認同
27858# Anonymous
我來自台灣,不懂粵語。
chenwenwu 發表於 2014-11-10 10:34 AM
原來是台灣的朋友你好怎麼稱呼啊
E+啲人全部開用abc拼音容易學,以前我哋係用注音
lckiong 發表於 2014-11-10 10:57 AM
新一代都係用拼音
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-11-10 11:08 AM
Ken兄晚上好:onion01:
歐美入口先入到嚟

大家好運~
lckiong 發表於 2014-11-10 12:14 PM
我冇問題啊
衰多口。。。
ChristineL 發表於 2014-11-10 12:16 PM
新朋友你好
水蛇春咁長
chan200308 發表於 2014-11-10 12:28 PM
高手先得
KK 午安
chan200308 發表於 2014-11-10 12:36 PM
老陳中午好
剛剛上個大客間公司傾野,見到超級巨星
perfectman 發表於 2014-11-10 02:29 PM
邊間公司啊
和平紀念日 悼殉職戰士

昨日是第一次世界大戰的一百周年紀念,約五百名退役老兵及市民到中環和平紀念碑前參與和平紀念日紀念儀式,悼念於第一及第二次世界大戰時殉職的戰士。不少老兵於西裝衣領上戴上 ...
chan200308 發表於 2014-11-10 12:43 PM
恭喜 老陳 踩中 27888 金樓
chan2003082 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
當然唔講得啦

可以透露些少嘅,係一間非常出名嘅跨國時裝公司
perfectman 發表於 2014-11-10 03:21 PM
名人出現係時裝公司有幾出奇啊
冇打格子,小心B H 告你侵犯佢肖像版權
lckiong 發表於 2014-11-10 03:30 PM
B H又係乜咚咚
現在很多人吹水
Pedestrian_A 發表於 2014-11-10 03:32 PM
我唔吹水嘅
KK兄傍晚好,多謝金樓獎金!
巧開來 發表於 2014-11-10 05:20 PM
開來晚上好好,不客氣
KK 晚上好
chan200308 發表於 2014-11-10 06:28 PM
老陳晚上好
10-11-2014 一個金樓,9位朋友平分500萬
時間支出收入操作BeiDouChef2 秒前TVB 550000 元
積分轉出巧開來28 秒前TVB 550000 元
積分轉出ChristineL44 秒前TVB 550000 元
積分轉出lhy927251 分鐘前TVB 550000 元
積分轉出lckiong1 分鐘前TVB 550000 元
積分轉出perfectman1 分鐘前TVB 550000 元
積分轉出Pedestrian_A2 分鐘前TVB 550000 元
積分轉出chenwenwu2 分鐘前TVB 550000 元
積分轉出pknoface2 分鐘前TVB 550000 元
積分轉出
27979# tvbkk123
收到了,感謝您。
chenwenwu 發表於 2014-11-11 01:16 AM
那麼晚還不睡
又嚟啦~
lckiong 發表於 2014-11-11 02:21 PM
恭喜 小强 踩中 27999 金楼
lckiong39 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
唔知
chan200308 發表於 2014-11-11 02:22 PM
恭喜 老陳 踩 中 28000 金樓
chan2003083 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
大家早午晚
大家早午晚
KK 中午下午好!! 我返黎啦!!!
gracechanstuart 發表於 2014-11-12 01:02 PM
好耐冇見啊 Grace姐
11-11-2014 2個金樓,7位朋友平分1000萬
BeiDouChef2 秒前TVB 1430000 元
積分轉出
巧開來15 秒前TVB 1430000 元
積分轉出
Pedestrian_A30 秒前TVB 1430000 元
積分轉出
lhy9272547 秒前TVB 1430000 元
積分轉出
pknoface59 秒前TVB 1430000 元
積分轉出
perfectman1 分鐘前TVB 1430000 元
積分轉出
chenwenwu1 分鐘前TVB 1430000 元
積分轉出