返回列表 回復 發帖
這架設計內外兼備的Elantra,售價也相當誘人,只需HK$169000
perfectman 發表於 2014-10-27 08:19 PM
加埋税
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
時間尚早,發夢遲些少啦
perfectman 發表於 2014-10-27 08:29 PM
加埋稅幾多錢
27-10-2014 2個金樓,8位朋友平分1000萬
巧開來5 秒前TVB 1250000 元
積分轉出
lckiong38 秒前TVB 1250000 元
積分轉出
perfectman1 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出
Pedestrian_A2 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出
gracechanstuart3 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出
chan2003083 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1800頁派彩,多謝大家一路黎嘅支持
lckiong3 秒前TVB 18416666 元
積分轉出
perfectman29 秒前TVB 18416666 元
積分轉出
pknoface52 秒前TVB 18416666 元
積分轉出
Pedestrian_A1 分鐘前TVB 18416666 元
積分轉出
gracechanstuart1 分鐘前TVB 18416666 元
積分轉出
chan2003082 分鐘前TVB 18416666 元
積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 16750000 元
積分轉出
巧開來4 分鐘前TVB 16750000 元
積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
double
perfectman 發表於 2014-10-27 09:10 PM
咁誇張
   韓國汽車等多10年
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 04:39 AM
點解等多10年
需要多個收入來源
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 04:41 AM
有好介紹冇
KK 早早晨!!

恭喜 KK 不知不覺 高高破 1800 頁!
恭喜我地又有彩金收!! ...
gracechanstuart 發表於 2014-10-28 05:26 AM
多謝Grace
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-10-28 08:24 AM
Ken兄晚上好
KK兄早晨. 恭喜突破1800!
pknoface 發表於 2014-10-28 08:26 AM
多謝Ken兄
KK 早晨
chan200308 發表於 2014-10-28 08:46 AM
老陳下午好
KK好大手筆哦
lhy92725 發表於 2014-10-28 01:51 PM
唔算多架啦,都冇乜人入黎
KK 下午好
chan200308 發表於 2014-10-28 01:44 PM
放咁多數字做乜
多謝 KK 金樓 大大份獎金!!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-28 02:09 PM
唔使客氣
Thank you KK
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 03:07 PM
Thank you KK!
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 03:08 PM
唔使客氣
沒有興趣用大量金錢買二手車
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 03:10 PM
支持
這裡98%的人買自動波Hyundai, 大部分有問題...
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 03:14 PM
咁誇張我依架都係揸緊hyundai,冇問題嘅
是否大量要睇是否物有所值
lhy92725 發表於 2014-10-28 03:20 PM
二手車大部分都有問題
美國人虐待汽車
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 03:48 PM
虐待汽車嘅話BMW都死啦,最多死遲d嗻
BMW死快D
我曾經有BMW335, 第二年開始每星期要回維修部一次...  
最恐怖是兩個月內有39天在維修部
付335價錢駕駛323 328借車
加拿大不像美國有Lemon Law保護消費者 ...
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 04:02 PM
人地話BMW好多問題,依架我信啦怪唔得d有錢人都買Mercedes啦
我絕對唔會買二手車,因為好多暗病好難會發現,當你發現嘅時候已經太遲。
我有朋友買咗架積木車,係平,但係手尾多多

咩係積木車?

私家車被撞至車頭嚴重凹陷、車尾扭曲的情況並不罕見,但這些儼如「廢鐵」的私家 ...
perfectman 發表於 2014-10-28 04:27 PM
以前大馬都好興咁做,但係發生好多意外,之後要咁做嘅話需要通過檢驗先可上路。
檢驗嗰一刻無事,但係話明係暗病,邊會咁易就驗得到?
perfectman 發表於 2014-10-28 05:00 PM
唔好話冇用啊,就係一個檢驗大馬冇咗積木車啊大馬本來就冇咁嘅技術以前政府冇理,所以咪咁多積木車囉,依架檢驗嘅規格特嚴,所以都冇乜車廠有咁嘅技術
E個先叫handphone:

?4ab706
lckiong 發表於 2014-10-28 05:17 PM
好唔方便
原來今日話題是車
lhy92725 發表於 2014-10-28 05:19 PM
有興趣冇可以講返靚咀架
如果你經常喺條馬路上面,無品只係好小事,賤格嘅仲多,我通常都唔理,當佢透明!

我最多就係比人長boot

有條路我每日必經,前面明明係頂住,我離前車10呎,既然唔郁得,留條路比行人過馬路都應該丫

...
perfectman 發表於 2014-10-28 07:28 PM
我嘅諗法同你一樣,不過大馬就唔會boot你,因為大家都有眼睇發生乜嘢事,boot你等於撩交喊
KK兄晚上好,多謝1800頁獎賞!
巧開來 發表於 2014-10-28 07:29 PM
不客氣
看來今晚又可平分金樓獎金啊,不知會是誰踩中呢?
巧開來 發表於 2014-10-28 07:30 PM
應該不會剩幾個小時而已
KK 晚上好
chan200308 發表於 2014-10-28 08:23 PM
老陳晚上好
香港馬路上面好多洪水猛獸㗎!
明明見人泊緊S位,喺後面等1分鐘都可以boot你㗎!
如果沉唔住氣,日日打交都似!
perfectman 發表於 2014-10-28 09:21 PM
繁榮嘅背後
你地都無在強國揸過車
黎過就知你地所講全部小兒科
lhy92725 發表於 2014-10-28 10:11 PM
唔好攞世界有排名嘅黎比較
KK 早晨
chan200308 發表於 2014-10-29 05:22 AM
老陳中午好
大陸D司機,我好佩服佢地㗎,車同車嘅距離經常都係得幾吋。
我有時都會返大陸,但係我幾眼瞓都好,我都唔敢瞓,至少出咩意外都識避下。
perfectman 發表於 2014-10-29 07:16 AM
同我一個去過大陸嘅朋友講嘅一樣
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-10-29 07:52 AM
Ken兄晚上好
澳警方呼籲外遊人士不要使用iOS 6.0裡的蘋果地圖當地警方於過去兩個月裡先後接獲6名遊客的求救,出事原因是誤信蘋果地圖的地圖資料而導致被困於國家公園。部份人士最多更被困達24小時,在沒有足夠食水和食物的情況 ...
perfectman 發表於 2014-10-29 07:08 AM
GPS我唔信Apple Google Waze
多謝KK兄金樓奬金.
pknoface 發表於 2014-10-29 07:59 AM
多謝KK兄1800頁大奬! 希望卍 乜都傾☯會館 卐長旺!
pknoface 發表於 2014-10-29 08:00 AM
唔使客氣
Kk 起身啦喂
lhy92725 發表於 2014-10-29 08:25 AM
起咗
Kk 起身啦喂 X2
chan200308 發表於 2014-10-29 08:55 AM
起做X2
仲未叫得醒添
lhy92725 發表於 2014-10-29 10:05 AM
醒咗
叫唔醒
chan200308 發表於 2014-10-29 10:38 AM
醒咗X2
寻晚比女友搞到散咗.
pknoface 發表於 2014-10-29 10:44 AM
我搞到女友散咗
呢個可能性系存在嘅
lhy92725 發表於 2014-10-29 11:08 AM
唔存在
大陸D人揸車,咩都夠膽死㗎

親身經歷:
話說有一條交流道,入要收費,出唔洗收費(因為得一個出入口)
單程路,但係有D車反方向咁行,去逃避收費!
我問個計程車司機,佢地唔怕比警察捉?無監察系統?
計程車司機 ...
perfectman 發表於 2014-10-29 11:14 AM
相信唔會恐怖得過印度
全球禮貌測試 港人倒退 亞洲國家「包尾」

1.美國紐約-80%
2.瑞士蘇黎世-77%
3.加拿大多倫多-70%
4.德國柏林-68%
5.巴西聖保羅-68%
6.克羅地亞薩格勒布-68%
7.紐西蘭奧克蘭-67%
8.波蘭華沙-67%
9.墨西哥市 ...
perfectman 發表於 2014-10-29 11:41 AM
大馬差過香港wor,未包尾