返回列表 回復 發帖
嗰d只係叫隔音,有機會試下D抗噪耳機,嗰D先叫勁!

降噪原理是透過降噪耳機以獨立的收音麥克風去收集分析外界噪音,然後製造反向的音波去抵銷噪音,
進而達到降噪效果,最高降噪效果則可達到 98%。

不過我嫌太恐 ...
perfectman 發表於 2014-10-16 06:48 PM
冇咁嘅時間
KK是研究相機嘅
lhy92725 發表於 2014-10-16 09:55 PM
乜都研究下咁啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
kk有在吗?
有些问题可以问你吗?
关于wireless lan card 有没有关系到收回来的网络快或慢的
和搜索范围
0winnie0 發表於 2014-10-17 03:03 PM
關係是有一點啦,但是最主要還是你本身申請Internet的速度,如果是Unifi的話,Modem一定是Unifi的,所以不能做什麼,如果是TM的話,就看你用什麼package,如果高MB的話可以買300的。
http://tvboxnow.com/images/smilies/default/77.gif小人跪谢您了
多谢你的意见
其实是我的店要收隔3间店的unifi
现在我用的是150mbps的~信号很弱
我是想说买300mbps的会不会信号比较强 ...
0winnie0 發表於 2014-10-17 03:18 PM
unifi一定要用會unifi的Modem,外面賣的用不到。
所以我现在想知道的问题就是
有没有说好一点的usb wireless lan card
比如说可以收远一点的
比如说网络会收的更好的
0winnie0 發表於 2014-10-17 03:42 PM
那個你要問賣給你的人,不同的牌子有不同的function。
perfectman 發表於 2014-10-17 07:18 PM
所以話,大馬資源咁豐富嘅國家,應該比起其他國家發展得更快更有利你睇下今時今日
大家嘅發展方向唔同遮
香港主打金融業,咁網路絕對要快,網路供應商又肯投資,全部行光纖入屋已經快好多啦!
perfectman 發表於 2014-10-17 08:43 PM
方向唔同!不至於相差咁遠,你比其他國家黎得更有利,點解會比其他國家更差?以前嘅大馬無論乜嘢都可以同日韓相比,依架同泰國越南,遲d印尼?
一樣係產油國,為什麼其他產油國發展得咁好,大馬就係度退步?人地中東思想都開始進步,女人擁有投票權。反觀大馬?依然會出現話女人唔適合參政,歧視女性之類嘅說話?仲要實行伊斯蘭法?15世紀嘅刑法竟然要實行係22世紀?
大家好
你唔見條街D人用whatsapp都係咁㗎啦
用Siri咪仲白癡!
perfectman 發表於 2014-10-18 02:00 PM
咁都可以拉埋siri
週末他當然特別愉快
lhy92725 發表於 2014-10-18 10:56 PM
唔愉快,因為要做工
雙雙呢就對對囉!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-18 11:02 PM
日日都雙雙對對,唔特別
甘會做壞事嘅哦
lhy92725 發表於 2014-10-18 11:03 PM
你會嘅嗻
好事黎嘎!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-18 11:11 PM
有錢就好事,冇錢就壞事
KK 早晨!!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-19 07:49 AM
Grace晚上好
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-10-19 08:21 AM
Ken兄晚上好
要打鑼打鼓先嘈得醒
lhy92725 發表於 2014-10-19 09:35 AM
打鑼打鼓都嘈唔醒
KK 早晨
chan200308 發表於 2014-10-19 10:00 AM
老陳早晨
始終接受唔到外國人嘅面孔,唔係歧視,做朋友可以,做女朋友就..........

咁耐以來都係同黃皮膚嘅女子交往,日/港/台

鬼妹D樣好易老㗎
10幾歲就似20幾
20幾歲就似30幾 ...
perfectman 發表於 2014-10-19 11:14 AM
認同鬼妹15歲指30歲靚嘅嗻,超過始終係黃皮膚好睇d
cantonese
perfectman 發表於 2014-10-18 06:58 PM
恭喜 完美俠 踩中 26555 金樓
perfectman4 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
無用㗎,當一個人爛瞓,行雷都唔醒!
perfectman 發表於 2014-10-19 11:18 AM
可惜我落雨都會醒
KK 午安
chan200308 發表於 2014-10-19 12:07 PM
老陳下午好
KK兄週日愉快!
巧開來 發表於 2014-10-19 12:11 PM
來來兄週日愉快
下午好
chan200308 發表於 2014-10-19 12:42 PM
傻咗
未必㗎,如果冷氣機近床邊,D雨水打落冷氣機個頂殼,都幾噪同煩㗎!加個厚身鋁質蓬頂蓋,蓋頂加一層橡膠,蓬蓋要離機殼些少,唔好阻到散熱,洗幾百蚊就一了百了。而家我同人裝修嗰D全部都有做 ...
perfectman 發表於 2014-10-19 03:14 PM
果然係經驗豐富唔好話雨水打落黎樓上嘅冷氣機滴水打落黎都好嘈兼煩
今晚見到KK個頭像哦
好科幻下哦,有名堂架?
lhy92725 發表於 2014-10-19 10:00 PM
Star Craft II
KK早安
Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 04:48 AM
路人A早晨咁耐冇出現去咗邊啊
KK 早晨
chan200308 發表於 2014-10-20 05:19 AM
老陳早晨

iPhone6出咗有幾耐呀?咁快就爆炸?
perfectman 發表於 2014-10-20 08:00 AM
果粉邏輯:依個係個案
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-10-20 09:56 AM
Ken兄晚上好
-------------------------》係你醒訓/訓唔熟
其中一個原因啦

------------------------》唔係早話咗返外家咩,你咁快老人癡呆啦

定係俾女咪到溫溫頓頓
真係唔知wor
---------------》果粉會話係打手老作打壓
都會咁講
又學KK一次回哂
chan200308 發表於 2014-10-20 10:40 AM
厲害咧
我呢D就係天生瞓唔熟嘅例子
有時我女友發開口夢,我聽到就會問:咩事?
但係佢依然死豬一樣
有時隔離夜返,開門聲唔算大聲,但係我都會醒。
我女友話叫我轉行做保安! ...
perfectman 發表於 2014-10-20 10:49 AM
同我一樣,屋企人返黎開個門就醒咗點解我咁憎冇,就係d貓日日叫春吵醒我
太過醒訓都幾辛苦嘅
lhy92725 發表於 2014-10-20 10:54 AM
係好辛苦
慣咗又無咩感覺!我喺嗰啲瞓落床就好快瞓到嗰啲!
perfectman 發表於 2014-10-20 10:58 AM
咁犀利我依然未慣
我都係好易醒
強嫂係身邊就唔使話訓得好個隻,事關佢一郁一轉身我就唔使訓咗

所以佢有過嚟訓我週不時都係做廳長
lckiong 發表於 2014-10-20 11:06 AM
咁就誇張咗d我雖然都會醒,但係未至於出庭訓
厲害厲害
chan200308 發表於 2014-10-20 11:08 AM
承讓承讓