返回列表 回復 發帖
如果你追睇连续剧的话,30集,点飞片头,都起码听18次以上啦
电台打歌都难讲,因为都要睇系米个个DJ都播嘅
lhy92725 發表於 2013-7-29 05:09 PM
我用電腦睇嘅,所以每次都飛嘅
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
又吾系个个电脑睇嘅
否则点会HK地都有30几点收视啊
lhy92725 發表於 2013-7-29 05:15 PM
我係大馬
我知啊,我系甘讲之嘛,我相信都有大马人是直接在电视睇嘅
lhy92725 發表於 2013-7-29 05:34 PM
好少,因為要俾錢架
關仁隱事
chan200308 發表於 2013-7-29 05:44 PM
叫錯咗
關仁倫士
chan200308 發表於 2013-7-29 06:03 PM
都係錯
唔仲你癲
走啦日日叫
睇唔到
大傻x2
車車晚上好,大家晚上好
我这儿也是有电的!!!
lovebearhl 發表於 2013-7-29 10:19 PM
我没有见过用碳的
哦~~~
怎么可能!!!
lovebearhl 發表於 2013-7-29 10:39 PM
为什么不可能,KL的店都没有用碳的
是吗。。。
那么去金马伦吃!!
lovebearhl 發表於 2013-7-29 11:03 PM
金马伦菜多到死料那一点点,宁愿自己带上去吃还更爽
菜多D吾好吗?
lhy92725 發表於 2013-7-29 11:33 PM
80%係菜肉得过少少
我吃嘢只吃肉不吃菜