返回列表 回復 發帖
大家好
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
拾得返嚟閃一下啦
lckiong 發表於 2014-10-14 04:20 PM
有挂念我冇
KK終於搵到D時間返黎了
lhy92725 發表於 2014-10-14 04:46 PM
係啊
KK 下午好!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-14 05:08 PM
Grace凌晨好咁夜仲唔訓
成日只閃過一下,唔知好唔好
lhy92725 發表於 2014-10-14 05:16 PM
非常好
KK兄傍晚好!
巧開來 發表於 2014-10-14 05:52 PM
來來兄晚上好
捉住
chan200308 發表於 2014-10-14 06:01 PM
捉唔到
冇挂念
chan200308 發表於 2014-10-14 06:03 PM
好彩嗻
華人都算啦鬼佬都係咁
用MacBook入黎搵Printer,問佢OS乜嘢Version,竟然答我唔知
Apple會成功唔係冇道理
OS X ver??.?.?囉,我唔用都知啦

可能佢用咗Boot Camp裝Windows呢,我都見過呢D人啦,買咗部Mac,之後話難用,想裝windows,
我問佢:唔知道好唔好用就買,你傻㗎?
佢答我:鬼知mac咁垃圾㗎咩?D人話好丫嘛!
...
perfectman 發表於 2014-10-14 08:01 PM
的確好多人買Mac裝windows,問佢地點解,只會答你有型囉,你睇下個蘋果會發光架,坐係coffee shop領起部同其他人唔同嘅電腦都不知幾威水
掛起來
chan200308 發表於 2014-10-14 08:08 PM
吊起來
甘專業邊識答你哦,用家多數是白痴
lhy92725 發表於 2014-10-14 09:44 PM
白癡冇所謂,咁基本都應該要識啊
佔領人士以石屎渠蓋及鐵馬封鎖龍和道隧道

在金鐘,數百名佔領示威者晚上衝出特首辦外的龍和道,霸佔馬路,東西行四條行車線目前全部封閉。警員與示威者一度推撞,並施放胡椒噴霧,警員其後離開現場。約一百名佔領 ...
chan200308 發表於 2014-10-15 02:22 AM
香港真係好竟然可以咁玩,大馬嘅話聽日消失咗都冇人知
KK 早晨!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-15 06:45 AM
Grace凌晨好
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-10-15 07:49 AM
Ken兄凌晨好
KK 早晨
chan200308 發表於 2014-10-15 08:34 AM
老陳下午好
Mac OS-X 通常一定逼你去up咗先可以用,除非你唔上網,唔加新軟件/硬件。
如果係最新version通常係一連接就可以開始用
lckiong 發表於 2014-10-15 09:58 AM
身為用家更應知道已經升到第幾代啦
不如你出個話題嚟講下,再唔係你自貼張相比我地評鑑下都得㗎喎
perfectman 發表於 2014-10-15 01:55 PM
支持
外貌協會唔收我,所以唔樣貌哦
lhy92725 發表於 2014-10-15 02:09 PM
樣貌嘅嘢,見仁見智嗻,你未試過又點知自己唔得咧
頭先去買六合彩,無耐就比個婆婆截住:哥哥,做下善事丫!
我心諗:玩我咩?剛剛先買完六合彩,就話做善事?
不過算啦,我都買咗兩張,仲勸佢去第二度賣(嗰度都好近馬會),賭仔姓賴,比人鬧就無謂啦

2960223 ...
perfectman 發表於 2014-10-15 02:56 PM
賭完錢點解唔可以做善事
賭仔輸佐通常會話:米當做善事咯
買佐六合彩就做善事,即系叫我唔好中獎遮
lhy92725 發表於 2014-10-15 03:11 PM
即系话叫我唔使中
Plato - 理想國

完完全全係香港而家嘅寫照,唉..........
perfectman 發表於 2014-10-16 09:22 AM
係有道理嘅,不过唔激烈嘅话又受唔到重視,所以咪激烈d囉
自想國--自己為自己想像既國家
lckiong 發表於 2014-10-16 09:35 AM
玩sim city 啦
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-10-16 10:43 AM
Ken兄晚上好
邊有甘早出現
lhy92725 發表於 2014-10-16 10:52 AM
有你開閘就得啦
KK 早晨!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-16 11:09 AM
Grace晚上好

J 神 財神版  海賊專題會館 特別派金活動 現正 激烈 進行中!! ....

快 D 快 D 去估啦!!http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_059.gi ...
gracechanstuart 發表於 2014-10-16 12:09 PM
得閒去玩下先
網友A:真係多咗好多人用Apple,一卡地鐵見到4部
網友B:不如你搵一卡地鐵會少過10部Samsung,先再嚟講啦
perfectman 發表於 2014-10-16 01:21 PM
網友A:Apple咁貴咁高檔嘅手機一卡地鐵有4部算係多,Samsung依d垃圾,係人都買得起,超過10部唔出奇。
呢架基本上好多人幫你開閘架啦
lhy92725 發表於 2014-10-16 01:25 PM
以後玩邊個開閘有錢收
KK 下午好!!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-16 01:39 PM
Grace咁夜仲唔訓
KK 下午好
chan200308 發表於 2014-10-16 01:41 PM
老陳好

J 神 財神版  海賊專題會館 特別派金活動 現正 激烈 進行中!! ....

快 D 快 D 去估啦!!http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_059.gi ...
gracechanstuart 發表於 2014-10-16 12:09 PM
恭喜 Grace 踩中 26444 金樓
gracechanstuart2 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝 KK !!無啦啦中獎添!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-16 02:33 PM
唔使客氣
Apple高檔? 有幾高檔?
洗唔洗10萬蚊一部?
不過果粉嘅邏輯,有咁嘅諗法都唔出奇嘅
我淨係買對耳機都貴過佢地部唉瘋啦
perfectman 發表於 2014-10-16 02:35 PM
好明顯我用緊果粉邏輯回復你啦乜嘢耳機咁貴
KK系米打算買I6呀
lhy92725 發表於 2014-10-16 02:41 PM
冇咁嘅打算過試過IOS唔係好啱我用留返俾d專業人士用啦
你唔系一直用緊I4麼
lhy92725 發表於 2014-10-16 02:55 PM
所以唔會買I6囉

有無聽過呢個牌子?
呢對舊嘅
新嗰對喺屋企
perfectman 發表於 2014-10-16 02:56 PM
對音響唔係好有研究
用開Apple,就用返Apple啦!
perfectman 發表於 2014-10-16 03:10 PM
蠢人做一次咪夠囉

lckiong 發表於 2014-10-16 03:15 PM
乜嘢牌子黎架
唔係好多人識呢隻牌子㗎咋
嗰時Apple收購Beats
D果粉就講到Beats點勁點勁
我睇完真係笑咗出聲
耳機界,Beats極其量只算係潮牌,講音色,佢根本都未入流啦
我舊嗰對ie8,幾年前買3千幾
而家嗰對ie800,剛剛買6千幾
...
perfectman 發表於 2014-10-16 03:24 PM
據我所知Apple係計劃收購Beats,成唔成功未知之數,我唔係一個玩音響嘅人,當初Beats出黎嘅時候,我都好奇怪,乜嘢垃圾耳機可以買咁貴(HP同Beats有合作),直到HP俾咗一粒黎做Demo,我試咗之後,個聲音真係震撼到我之後就買咗只黎玩之後Beats就越黎越紅,周街都係翻版
震撼咁厲害?
你聽咩格式嘅歌呀?
perfectman 發表於 2014-10-16 03:52 PM
點知乜嘢格式嗻都話對音響冇研究囉只係直到佢嘅隔音好靚,帶咗之後聽歌,睇戲或打機,有人兜口兜臉鬧你 !@#¥%……%¥#@@,都會聽唔到(PS:音量中等)