返回列表 回復 發帖
邊個講我唔使做,你唔覺我冇啦啦會消失一段時間嘅咩
有客仔入黎就做囉,冇咪做自己嘢囉。
你D客仔又话混吉嘅
呢家仲有无DD2嘅RAM卖啊
lhy92725 發表於 2013-6-18 01:14 PM
通常都係
有!不過好貴,我自己都換咗新腦d舊嘢咁貴,整得黎換新嘅仲好
呢排电脑开机好似有D问题,怀疑条ram的问题
几贵啊?又换新机,好似好吾环保喔
lhy92725 發表於 2013-6-18 01:50 PM
唔知你果度幾多錢,我依度大概馬幣100出。
呢排电脑开机好似有D问题,怀疑条ram的问题
几贵啊?又换新机,好似好吾环保喔
lhy92725 發表於 2013-6-18 01:50 PM
試下格式化你嘅電腦先,通常係系統問題因為ram有問題通常都係開唔到機
要成200文人仔,2G嘅?真是几贵喔
我呢边1G嘅100文到啦,2G嘅都是150文,我见D网站有呢个报价
lhy92725 發表於 2013-6-18 02:02 PM
所以我咪換腦囉不過我嘅冇壞係覺得佢過時咗嗻
貓貓午安
makotochan 發表於 2013-6-18 02:05 PM
傻肥貓,多d係度
不过多D人好似你甘嘅想法
你公司的生意就长做长有啦
lhy92725 發表於 2013-6-18 02:14 PM
其實好多人都係咁諗,不可以話諗,係事實,舊嘢真係好貴,買新嘅仲好
无坏仲用到我打死都悟换
lhy92725 發表於 2013-6-18 02:19 PM
睇你做乜嘢囉,依家d軟件出得咁快,硬件好快就淘汰,如果你剩係用舊嘅軟件就可以唔使換囉,新嘅就比較難d。
甘又系,我都是上下网,下载下剧甘,要求吾高嘅
lhy92725 發表於 2013-6-18 03:17 PM
係架,所以你咪要求上網速度快就得咗囉,因為唔關電腦嘅事
你估係我用幾多
1M
吾系甘慢啊?
不过其实我呢边所谓6M
下载速度最高都是去到700K/S甘,吾知是否属于正常
lhy92725 發表於 2013-6-18 05:02 PM
所以話大馬係腐敗嘅政府管理下,發展速度非常慢,甚至退步
6M 700KB 咁上下,大馬最高可以去到20M,但係唔係每個地方都有
我公司5M最高都係去到500k至600k,但係唔係下下可以去到咁高,通常都唔得
其實都唔排除依個可能,因為大馬都係咁,打電話鬧佢一輪速度就會高返,幾日後又變返慢