返回列表 回復 發帖
如果你有睇梁羽生既小說, 你就知道佢筆下既高手都唔使練功既, 響不知不覺間就會功力大增架啦。
pknoface 發表於 2014-4-12 07:51 PM
如果你有睇九把刀嘅功夫仲犀利啦,係催眠出黎架
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
催眠神功?
pknoface 發表於 2014-4-12 09:06 PM
唔係,係所有金庸入邊嘅武功仲埋內功都係催眠出黎嘅
KK都有睇金庸?
lhy92725 發表於 2014-4-12 11:13 PM
金庸經典黎嘅wor,邊個冇睇過啊
公佈日期: 4/21
三件消息: 1.開派以黎所有入黎支持者有錢派.
              2.升級脫離 太師級.
              3.將會增加職位,被選中者定期有量出.
ken兄早晨
先誅少林,后滅武當

評分次數

• LastWinner

点解係得武当度睇唔到新帖嘅
KK兄你知唔知得罪咗武林兩大門派啊。 等我聯手亂來大師滅咗你詠春門先。
pknoface 發表於 2014-4-14 06:57 PM
佢係仲你聯手先算啦
ken兄中午好
佢練武當絕學『葵花寶典』呀
LastWinner 發表於 2014-4-16 12:55 PM
葵花寶典係少林架
他攻占佐少林抢返黎咯
lhy92725 發表於 2014-4-16 02:03 PM
華山派偷咗啦
话吾定佢杀上华山大开杀戒呢
lhy92725 發表於 2014-4-16 02:12 PM
日月神教早就殺上華山派攞走咗啦
甘武当呢期任务米消灭日月神教咯
lhy92725 發表於 2014-4-16 02:20 PM
日月神教被滅好耐咗
可能不係練你哋講絕學亂UP可能都係練習緊((玉女心經))啦
timmaxsing 發表於 2014-4-16 02:21 PM
玉女心經,都要有玉女配佢練先得架
叫貓貓陪佢練囉

我已經練咗『九陰真經』嘅啦
LastWinner 發表於 2014-4-16 02:35 PM
第幾章
剛網上找到啦,第一關真係不唔到架
葵花寶典以後,迫不及待地翻開第一頁,面對『欲練神功,引刀自宮』八個大字倒吸了一口涼氣。 」
單從此句還看不出「自宮」是練成「神功」充分條件還是必要條件。因為語意可 ...
timmaxsing 發表於 2014-4-16 02:34 PM
葵花寶典第一頁:欲練神功,引刀自宮,當你揮刀自宮之後揭開第二頁:不必自宮,亦可練功(冇所謂啦,都自宮咗,為咗成為武林高手,犧牲下啦)第三頁:就算自宮,未必成功 !@#¥%……&*