返回列表 回復 發帖
做戏甘做嘅嗻
lhy92725 發表於 2014-2-21 11:46 AM
何謂做戲啊
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
斩草不除根
cck_my 發表於 2014-2-21 12:47 PM
春風吹又生
夏熱照又散
LastWinner 發表於 2014-2-21 01:23 PM
星星之火,可以燎原
扫一扫等D风头过佐米又黎过咯
无佐呢个事业,点会甘兴旺,D官米收吾到保护费咯
lhy92725 發表於 2014-2-21 02:20 PM
咁係架,冇咗d事業推動經濟,國家經濟真係會差好多架
系差好远添,老实讲,东莞无呢D,米乡下地方一个咯,边有甘多酒店喔
lhy92725 發表於 2014-2-21 02:28 PM
大馬極力打壓依d,大馬咪變成咁囉
越打压大反弹米越大咯
lhy92725 發表於 2014-2-21 03:01 PM
唔會,依架雖然有不過都好難搵食,唔次上一代咁,打橫行
基本上呢,呢类行业都是吸引游客嘅,本地嘅吾会太张扬太明显的
lhy92725 發表於 2014-2-21 03:32 PM
會咩,我反而覺得本地人先敢去多d
本地客可以幫襯幾多
lckiong 發表於 2014-2-21 03:52 PM
唔知架,上咗癮咪日日去囉
本地客果D基本是固定的啦,吾会提升产业数量嘅
是外地游客或者甚至是专门来见识的人先会令到呢个行业兴旺的
你试想下,泰国的人妖表演,无游客睇,本地人点会睇嘅嗻 ...
lhy92725 發表於 2014-2-21 03:56 PM
果d係特別節目,所以先會吸引到遊客
甘卡拉OK陪唱陪酒都是吸引游客嘅
至于仲有无下半场,就各自倾啦
按摩果D米又系,其实又未必一定是带色情成份嘅
lhy92725 發表於 2014-2-21 04:59 PM
我仲以為你講色青部份果d如果冇,點解要掃
色情部分当然是有,而且好多
但系米话全部分都是不正经又吾系嘅
lhy92725 發表於 2014-2-21 10:45 PM
吸引到人肯洗一大筆嘅都係有色情成份嘅囉
猫猫早晨
貓貓下午好
KK练完功啦?
lhy92725 發表於 2014-2-23 06:42 PM
練完囉
貓貓早晨