返回列表 回復 發帖
唔清楚,他家人只告知急病

过年前仲好地地,我同他的最后通讯:
cck_my 發表於 2014-2-19 04:40 PM
咁突然
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
貓貓晚上好
远离人间浊尘,乐得逍遥自在
cck_my 發表於 2014-2-19 05:57 PM
健哥晚上好節哀順變啦
突然间好怀念以前

http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=151312&extra=&page=703
cck_my 發表於 2014-2-19 07:00 PM
懷念就好啦
貓貓早晨
睇紧以前D帖,好大感触,现在能够做既就只有悼念
cck_my 發表於 2014-2-19 09:43 PM
人冇咁易死,但係死起上黎就好易,人生無常,睇開d啦
有brother升左天堂, 你地唔使咁哀傷, 他朝君體也相同, 會再見嘅
CC517 發表於 2014-2-19 11:32 PM
認同
要D时间,毕竟係以前经常吹水既巴打
cck_my 發表於 2014-2-20 01:09 PM
時間係療傷嘅高手,不過唔係解決問題嘅高手
如果某日我都走佐,吾知会吾会有人记得我呢
lhy92725 發表於 2014-2-20 01:44 PM
紧係有啦,经济允许我上埋黎送你
KK旧年又话今年返强国探亲嘅,几时啊
lhy92725 發表於 2014-2-20 02:04 PM
就算返都係福建啦,又唔係你果度
老实讲,广州真是无咩好黎
要去食野购物都去HK啦
lhy92725 發表於 2014-2-20 02:40 PM
HK消費貴
广州消费贵过HK咯
lhy92725 發表於 2014-2-20 05:17 PM
係咪啊不過人一世物一世,咩都要見識下嘅
如果吾系,做咩甘多人落HK扫货喔
你有无听讲有人来广州扫货嘅
lhy92725 發表於 2014-2-20 05:54 PM
我聽過廣州專賣........
器官
貓貓早晨