返回列表 回復 發帖
搞左咩遊戲啊?.....完左拿?

-3-看來我遲左好多
都308了
BlAckCaTinA 發表於 2013-10-30 10:53 PM
睇第一樓遊戲會一直繼續直到我破產,如果我銀行存款滿咗就會加注
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
個阿伯啱
chan200308 發表於 2013-10-30 11:00 PM
我話條女
細路女唔好學壞

http://i4.minus.com/i ...
chan200308 發表於 2013-10-30 11:20 PM
飲罐酸奶都咁辛苦
我中意慢慢啜多點

細個個時飲益力多中意用牙籤插個小穴然後慢慢啜

不過大個無咁既閑情...同埋已經變到好細杯了
BlAckCaTinA 發表於 2013-10-30 11:40 PM
大個咗d酸奶一談就冇嗮,都唔知飲乜
做咩咁中意發呢D圖-V-
BlAckCaTinA 發表於 2013-10-30 11:46 PM
啱啦幫我話下佢啦
可以買一排幾樽一齊倒落個杯度.
chan200308 發表於 2013-10-31 12:15 AM
啱啱有咁嘅諗法
訓覺!各位晚安3條6就快到,努力啦
基基早~

幾時派特別獎金
lckiong 發表於 2013-10-31 07:14 AM
小强早
乜嘢特别奖金
KK早晨.
pknoface 發表於 2013-10-31 08:31 AM
ken兄早晨
早晨
BlAckCaTinA 發表於 2013-10-31 08:55 AM
黑猫
妳咁早...
想嚇KK呀
lckiong 發表於 2013-10-31 09:52 AM
最好嘅万圣节
KK早晨
luke168 發表於 2013-10-31 10:07 AM
辉仔早晨
傻K早安。。。
万圣节快乐~~~

lovebearhl 發表於 2013-10-31 10:30 AM
傻姨早安万圣节快乐,很少吃牛扒,不知道万圣节在几时
晨早溜溜咁多人讲我坏话
KK就是罗黎比人讲坏话的啦
lhy92725 發表於 2013-10-31 11:13 AM
4666俾我踩咗,最快回覆嘅係懶貓
lhy927255 秒前TVB 1000000 元
積分轉出

原來我係咁嘅用處