返回列表 回復 發帖
晒气啦,自己的出品"喜羊羊"都比自己嘅台话暴力,吾准播
lhy92725 發表於 2013-10-25 05:06 PM
咁可爱都暴力
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
上头讲嘅野你点估得佢到喔
lhy92725 發表於 2013-10-25 09:50 PM
咁又係,牛肉丸冇牛肉佢都覺得冇問題
乜嘢黎架
原來如此,毒奶唔係已經禁止咗咩,依架搞毒米唔可以唔佩服強國人,乜都可以諗到你賺錢
其實我想去強國旅行好耐,不過就係依d嘢太多搞到我唔敢去
我去過5少次
不過5係旅行-3-

好怕小人個時去公廁
比人係你身上最器官
BlAckCaTinA 發表於 2013-10-25 11:14 PM
最器官
我係咪應該5好做貓呢xd
太多貓
BlAckCaTinA 發表於 2013-10-25 11:15 PM
快快退出啦
至衰id改左黑貓
BlAckCaTinA 發表於 2013-10-25 11:22 PM
你唔講冇人知架
你係乜水, 扮鬼扮馬
CC517 發表於 2013-10-25 11:29 PM
竟然咁對新人
飘过~~
raytian 發表於 2013-10-25 11:38 PM
救命啊有鬼啊
我係 jn xd
BlAckCaTinA 發表於 2013-10-25 11:47 PM
JN
唔怕,,,佢比我打左一下
又飄走左
睇情況暫時都唔敢番黎
BlAckCaTinA 發表於 2013-10-25 11:49 PM
你唔打佢,佢暫時都唔會返黎架啦
係咪好amazing呢
BlAckCaTinA 發表於 2013-10-25 11:50 PM
邊個黎架
黑咩咩既icon
BlAckCaTinA 發表於 2013-10-25 11:52 PM
我知啦你冇可能係佢,因為你地講嘢嘅方式完全唔同
懶貓早晨