返回列表 回復 發帖
成功人士嘅名言,永遠不要小看自己
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
懶貓早晨
懶貓唔好
花版黎咗
快D在花園種西瓜
CC517 發表於 2013-10-12 11:43 PM
種棵西瓜樹夠架勢
我黎咗洗乜咁嘅樣
chowold2 發表於 2013-10-12 11:46 PM
神奇囉好難得架,仲有係夜晚果著
你住邊度啊
咁多住美國嘅
懶貓我黎啦
都未試過咳成咁嘅,睇咗3次醫生,食咗藥瞓到起唔到身,乜都做唔到
金石良 發表於 2013-10-13 10:58 PM
咳都有藥吃吃咗都一樣架啦咳只可以等佢自己好
多謝懶貓嘅獎金
以前睇一次醫生,食晒樽咳藥水就好啦,今次都唔知搞也鬼
金石良 發表於 2013-10-13 11:02 PM
有d咁嘅事飲咳藥水最多俾你舒服d嗻,咳都係自己好嘅好多人都咁話
唔係喎,支咳藥水作用係要我一路食一路咳,食到冇晒就唔咳,不過今次唔得之嘛
金石良 發表於 2013-10-13 11:16 PM
咁啱你吃嗮咗個陣就好咗嗻
懒猫早晨
懶貓啊懶貓
多謝貓姐乜?我又冇嘅
金石良 發表於 2013-10-14 10:49 PM
鬼叫你得罪懶貓啊