返回列表 回復 發帖
猫猫早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
大家早晨,又到星期一啦
lhy92725 發表於 2013-9-16 09:52 AM
又有running man睇
KK有睇开架?
金爷爷都甘兴
lhy92725 發表於 2013-9-16 11:23 AM
我一直以黎都有睇
以前我都係完全觉得南韩係多余嘅,点知接触后先知道,好多华语歌都係抄南韩嘅,然后佢d地明星上节目玩得好放开,唔会好痴华人明星咁要顾形象!
但D人嘅样好假啊嘛,个个都一样嘅
lhy92725 發表於 2013-9-16 01:29 PM
依个係俾外国人嘅形象,接触咗之后其实全部都唔一样嘅
你依架开始睇running man啦,包你唔会后悔,你就知道好多韩国嘅事仲物,我都係咁架
猫猫晚上好
貓貓晚安
猫猫早晨
大家早晨
过两日记得黎放花灯啊
小强叔叔又放假?
lhy92725 發表於 2013-9-17 10:06 AM
放飞机得冇
飞机嘅花灯我都见到有得卖
lhy92725 發表於 2013-9-17 11:20 AM
有d咁嘅事
猫猫晚上好
你就好
中秋呢D大节都无假放是吾啱嘅
lhy92725 發表於 2013-9-17 10:49 PM
完全冇假放,中秋节?乜嘢黎架
大马有其他假期嗻
好似寻日甘,咩假黎架?
lhy92725 發表於 2013-9-17 11:42 PM
庆祝真正嘅马来西亚成立