返回列表 回復 發帖
猫猫第一次做嘢做到咁嘢!应该係平时蛇王蛇得多,今日一次过做嗮佢
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
猫猫晚上好
猫猫早晨
AD long time no see
How are you "關仁隱士"
ADTVB 發表於 2013-9-12 11:23 AM
i'm  fine,do u miss me
I miss you very much... in fact all of you
ADTVB 發表於 2013-9-12 11:32 AM
dont be so serious ,i will shy
shy wat ah  you like boy ka
ADTVB 發表於 2013-9-12 11:39 AM
i like girl but if have boy say miss me ,i will kill him
I like to think so too... no wonder he have to kill the person who know his secret
ADTVB 發表於 2013-9-12 11:54 AM
u will be my 1st kill
猫猫晚上好
全部放晒工,但全部未返黎
lhy92725 發表於 2013-9-12 09:06 PM
有我咪得囉
你好叻咩
CC517 發表於 2013-9-12 11:14 PM
紧係
邊忽叻
CC517 發表於 2013-9-12 11:21 PM
你估下
我都想知喔
lhy92725 發表於 2013-9-12 11:25 PM
你咁了解我,你知嘅
師佛U
金石良 發表於 2013-9-12 11:27 PM
好耐冇见
真係咁耐?好!嚟就嚟啦2541974
金石良 發表於 2013-9-12 11:43 PM
继续黎啦